HostingWijzer

VIP Internet hosting reviews vergelijken

Er zijn 3 ervaringen achtergelaten door klanten van VIP Internet. De gemiddelde, algemene beoordeling die VIP Internet heeft gekregen is 1,0.

0 10
VIP Internet

VIP Internet review door

Ervaring met hostingpakket:
VIP Internet anders

Na 12 jaar dik tevreden te zijn geweest met mijn hostingprovider is het bedrijf overgenomen door VIP Internet. Sindsdien is er van service en kwaliteit geen sprake meer. Op administratief niveau een flinke rommel zoals bijna maandelijks bepaalde diensten dubbel op de factuur of verkeerde datums. Op het gebied van service heerst er meer een cultuur van dit is niet ons pakje aan in plaats van dat er met je wordt mee gedacht. Voor een wat betere supportservice kan je een “support” abonnement nemen waar je dan maandelijks voor betaald. Verwacht van de normale support geen oplossingen.

Zo had ik als voorbeeld een UNmanaged vps (dat kan ik zelf wel) en een bos aan domeinnamen en na de overname lukte het niet meer om mijn domeinnamen te richten op mijn vps. Het antwoord op de navraag hierop was dat ik een unmanaged vps had en dat het buiten de support valt. Terwijl dit naar mijn inzien niets met de vps te maken heeft. Gezien de belachelijke tarieven voor het onderbrengen van een domeinnaam mag er wel een eenmalige uitleg gegeven worden hoe de DNS van het domein voortaan te richten is op de vps. Ten slotte werkte het voor de overname allemaal prima.
Ik heb in elk geval mijn vps en bos aan domeinnamen ergens ondergebracht en wat een verademing.
Ten slotte nog even het vermelden waard dat het beheerplatform van deze partij belachelijk slecht is. Traag, weinig functionaliteit en je moet zelfs achter een bestelling aanbellen want na betaling via ideal loopt het allemaal in de soep.

Conclusie: Doe het jezelf niet aan en ga naar een andere partij!

3 april 2021 15:00
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
VIP Internet

VIP Internet review door

Ervaring met hostingpakket:
VIP Internet Business

VIP internet is belachelijk duur geworden, zijn niet te bereiken en geven geen feedback op mails. Slechte service en geen feedback, slechte kwaliteit en prijsverhouding.

Tijd om na 12 jaar over te stappen naar een bedrijf die goed en goedkoper is.

14 september 2020 21:57
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
VIP Internet

VIP Internet review door

Ervaring met hostingpakket:
VIP Internet anders

Eerst heette het Deziweb, toen ineens Reviced en sinds deze maand onaangekondigd ineens VIP.
Ze hebben gelijk alle historishe facturen en tickets gewist en de prijzen met 1000% (duizend!!!) verhoogd.
Kan niet meer inloggen met je oude account en wachtwoordherstel werkt niet.
Telefonisch onbereikbaar; als je belt krijg je een callcenter en het grietje aan de andere kant weet niet eens over welk bedrijf ze het heeft.

De naam is nu misschien VIP, maar zo wordt je zeker niet behandeld. Mijn tip: Met een hele grote boog omheen lopen.

6 november 2019 04:19
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0