HostingWijzer

Your hosting hosting reviews vergelijken

Er zijn 590 ervaringen achtergelaten door klanten van Your hosting. De gemiddelde, algemene beoordeling die Your hosting heeft gekregen is 7,9.

0 10
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Soms lijkt een beoordeling met een 10 overdreven. Dat komt dan omdat het niet hoger kan. Zojuist weer eens, als een echte digibeet dezerzijds - echt zéér - door Marco. Met alle begrip voor 'het gedoe', ..... open en direct: opgelost.
Kan er bij zeggen dat dat bij Yourhosting wel begint te wennen, ben het gewoon gewend geraakt bij de mensen van Yourhosting, wat de vraag ook is. Doch: als wat vanzelfsprekend lijkt is dat zelden tot nooit. Je weet met vertrouwen dat je niet alleen bent. Dat is fijn als 'je het leven wil delen'. Dus maar weer: met dank!! Rene

11 maart 2020 16:48
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Small

Sinds 2006 klant bij Your Hosting.
Nu zijn ze blijkbaar gehackt en moest ik mijn wachtwoord veranderen. Direct gedaan maar kan sindsdien alleen nog maar via webmail mailen.
Direct support vraag ingediend via mail (kan niet meer gewoon telefonisch, moet je notabene een apart abonnement voor afsluiten terwijl ik jaarlijks al 120 Euro betaal)
Nu, na een week 0 reactie op mijn support vraag,
Maar wat ik het ergste vind is dat je niet even een mens aan de telefoon krijgt!

26 februari 2020 12:52
Support
2,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
2,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Small

Mark Assenberg heeft mij vanmorgen uitstekend geholpen.
Ik wilde een e-mail account van yourhosting via microsoft office Outlook laten binnen komen.
Ikzelf heb uren geploeterd om dit voor elkaar te krijgen. Ik zou vanmorgen worden terug gebeld door Mark.. Keurig op tijd belde hij. Ik legde uit wat ik wilde. Hij fixte dit binnen de kortste keren.
Mark bedankt , super gedaan

M.vr. gr Ad Radder

13 februari 2020 09:52
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Small

Ik kwam er even niet uit met de technische koppeling van domeinnaam en pakket in Plesk. Via de Chat ben ik erg snel en naar tevredenheid geholpen.

12 februari 2020 10:54
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Small

Erg snel geholpen en nagenoeg geen wachttijd, super

10 februari 2020 16:14
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Na de migratie problemen met een van mijn url's en Outlook en het instellen ervan, prima en snelle hulp door Melanie en Mark. De website is weer online en mijn bedrijfsmail werkt weer!

6 februari 2020 16:50
Support
8,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
7,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Wat een snelle service via de chat, werd geholpen door Marco en verbaasde me hoe snel ik geholpen was!

6 februari 2020 10:14
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

goed en snel geholpem met e-mail instellen in outlook 2016. Chapeau !!!

4 februari 2020 12:05
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Na de migratie, enorm veel problemen met Outlook en het instellen ervan. Na het gesprek met "Mark" was mijn probleem verholpen.
Mark wist exact de juiste stappen te nemen en de communicatie was prettig. Binnen 10 min. deed mijn zakelijk e-mail het weer!

4 februari 2020 11:42
Support
10,0
Kwaliteit
6,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Superfijn geholpen door Mark om mijn inbox mappen weer zichtbaar te maken in outlook. Die waren door de migratie van naar een andere server binnen yourhosting ogenschijnlijk verloren gegaan.

4 februari 2020 10:29
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

prima en snel geholpen om e-mail adres in outlook 2016 ingesteld te krijgen.

3 februari 2020 13:05
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Extra small

super fijn geholpen over de chat!!!!

22 januari 2020 12:41
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Heb met Mark gesproken hij was heel behulpzaam. Mijn vraag heeft hij goed behandeld, maar ik heb toch liever telefonisch contact maar daar heb ik geen 10 euro voor over. Dat vind ik niet kunnen ik heb al een abonnement. Maar heb geen klagen over Mark hij deed het prima.

16 januari 2020 10:16
Support
7,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
2,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Zojuist een upgrade doorgevoerd ivm het ontwerpen en toevoegen van een website. Binnenkort zal ook mijn emai weer terug gaan en dan lopen via Yourhosting. Tot op dit moment een prima en duidelijk support. Prima zo!

10 januari 2020 11:33
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Small

De support van YourHosting is prima! Al een paar keer prima hulp gehad van de chatservice met mijn nieuwe website. Richard deed het vandaag ook weer top!

30 december 2019 16:58
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0