HostingWijzer

Your hosting hosting reviews vergelijken

Er zijn 590 ervaringen achtergelaten door klanten van Your hosting. De gemiddelde, algemene beoordeling die Your hosting heeft gekregen is 7,9.

0 10
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Medium

Ik ben al jaren klant bij Yourhosting. Volgens mij al sinds 2011, want toen begon ik met het bouwen van diverse websites. Altijd erg goede service gehad en vandaag ook weer, binnen no time was mijn website naar een andere domeinnaam overgezet en een andere folder, zodat ik mijn website nu in meerdere talen kan zetten vanaf een .com en daarnaast het kan koppelen aan andere domeinnamen waarbij de website ook die url van het betreffende land/taal laat zien. Ik raad Yourhosting zeker aan. Chat is ook altijd goed bereikbaar, zelfs in het weekend. Dus helemaal top! Heb momenteel een medium pakket. Ook voor een goede prijs.

21 september 2019 16:33
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Uitstekende klantenservice. Leggen alles duidelijk uit. Goede ervaring mee!

11 september 2019 20:19
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Small

Snelle service, goede hosting

30 augustus 2019 14:34
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Contactformulier op mijn door derde partij gebouwde website werkte niet meer. Via de chat op de site van YorHosting op zeer vriendelijke wijze geholpen: binnen enkele minuten was het formulier hersteld. Daarnaast kreeg ik zeer nuttige tips om mijn site plus formulier beter te beveiligen.
Al met al een zeer goede ervaring!

29 augustus 2019 14:40
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Medium

In de chat direct geholpen met het SPF record probleem. Moet het nog testen, maar denk dat het nu goed zal zijn.

22 juli 2019 13:42
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Prima service, ook als ik soms hele beginners-vragen stel. Enige punt van feedback: als ik via de chat met een medewerker aan het praten ben en op iets klik in mijn account, gaat het scherm weg. Chathistorie is dan weg.

19 juli 2019 15:08
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Extra large

Ik host mijn websites nu al heel wat jaren bij YourHosting en ben altijd zeer tevreden geweest over de diensten en kwaliteit. De support is uitstekend en in tegenstelling tot vele andere hostingpartijen zijn de mensen die support verlenen ook technisch onderlegd en in staat complexe vragen te beantwoorden en snel problemen op te lossen. Nu scheelt het dat ik zelf ook technisch ben zodat ik snel uit de voeten kan met hun antwoorden, maar in mijn ogen maakt hun support een enorm verschil. Ik raad Yourhosting dan ook altijd aan bij anderen.

10 juli 2019 13:54
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Large

Na 15 jaar klant te zijn geweest besloten over te stappen op een andere host. In 2004 had ik een prima gevoel bij YourHosting. Prima klantenservice, problemen werden meteen aangepakt en de klant werd serieus genomen en netjes behandeld. Gaandeweg de jaren veranderde dit. De prijzen werden hoger, de klantenservice daalde en de ergernis bij mij steeg. Technische mankementen bij de mail (en dat werd door YourHosting niet opgelost). SSL wat gratis was, maar waarvoor je opeens een rekening kreeg. Pas door op je strepen te staan en met bewijzen te komen dat de fout toch echt bij hun lag, werd de rekening ingetrokken onder het motto 'coulant'. Op een backup van mijn site (deze keer had ik een foutje gemaakt en vroeg om mijn oude versie terug te zetten) heb ik dagen moeten wachten. (Ze sluiten een vraag af, na een vaag antwoord zonder een oplossing te hebben geboden. Open je de vraag zelf weer, omdat je een oplossing voor je probleem wilt, dan kom je weer onderaan op de wachtlijst te staan, hoorde ik later van een medewerker van YourHosting) Tussendoor gemaild, gechat, via Facebook contact gezocht. Steeds kreeg ik te horen: de collega is er nu mee bezig...of: hij gaat er zo mee aan de gang. Je wordt dus aan het lijntje gehouden. Na een aantal dagen tevergeefs wachten was de maat vol en heb ik een andere host genomen. De domeinnaam was nog geen minuut verhuisd of de bewuste collega reageerde via de mail dat hij 'net' mijn verzoek van de sitebackup wilde voltooien, maar zag dat mijn site inmiddels verhuisd was. Dus mijn vraag werd gesloten. WAARDELOOS. En: SCHAAM JE DIEP YOURHOSTING!!! Zo ga je niet met mensen om, zeker niet met vaste klanten. Het is dat je een ster moet aanklikken, maar jullie zijn geen ster meer waard.

29 juni 2019 17:11
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Ben al lang een zeer tevreden klant bij Yourhosting.

Echter is de kwaliteit achteruit aan het hollen de laatste maanden. Je kunt ze niet meer telefonisch bereiken. Het gaat nu via chat whatsapp of mail. Ik heb nu problemen met mijn mail maar krijg dat niet opgelost met yourhosting. Telefonisch bereikbaar zijn ze niet meer. Met als gevolg dat een simpel probleem je nu heel veel extra tijd kost. Is je probleem gecompliceerder dat kost het je een ochtend. Ik ga overstappen. Zit ik natuurlijk niet op te wachten maar yourhosting laat je geen andere keuze.

18 juni 2019 12:59
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
5,0
Algemeen
5,0
0 10 5,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Laten je voor 1 euro inschrijven, deze betaal je, waarna ze een jaar later "hun diensten automatisch verlengen". Vervolgens sturen ze je tientallen spammails waardoor je het mailtje met de automatisch verlengde diensten over het hoofd ziet, geen factuur betaalt, en ze je aanmaningen met dikke boetes gaan sturen. NIET bij kopen.

6 juni 2019 17:12
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Extra small

Prima ervaring . Vriendelijk en kundige support

10 mei 2019 15:42
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
6,0
0 10 6,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

uitstekend met een chat help-fucntie geholpen bij t overzetten van mailaccount!
Prima!

10 mei 2019 14:58
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Uistekend geholpen met e-mailinstellingen door Erik Esman.
Vriendelijk bedankt voor uw hulp!

9 mei 2019 15:20
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Vandaag uitstekend geholpen door 2 medewerkers welke mijn probleem, via de chat, goed hebben kunnen oplossen.

9 mei 2019 13:56
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
6,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Prima ervaring, klantenservice is top!

15 april 2019 19:25
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0