HostingWijzer

Your hosting hosting reviews vergelijken

Er zijn 590 ervaringen achtergelaten door klanten van Your hosting. De gemiddelde, algemene beoordeling die Your hosting heeft gekregen is 7,9.

0 10
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Ik kreeg geen e-mails meer binnen en heb toen via Whatsapp de juiste support ontvangen. Super handig!

6 november 2018 16:17
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Ik had een probleem met mijn account. Dit is via chat en mail snel opgelost, super!

1 november 2018 18:22
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Ik had hulp nodig met een testsite maken en die heb ik via de What's App heel goed gekregen! Snel, efficiënt en wat ik nodig had. Als de site straks live gaat hoop ik weer zo een goede service te krijgen.

31 oktober 2018 20:04
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Medium

Problemen met inloggen op GSM. Was snel ontdekt dat ik andere servernaam moet gebruiken. Support leefde zich goed in probleem en kwam snel tot oplossing. Geweldig.

26 oktober 2018 11:42
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Blij met de support.
Probleem snel opgepakt en opgelost.
Super gedaan.

26 oktober 2018 11:05
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Extra small

Via de whats-app een probleem aangemeld, welke direct opgepakt en verholpen werd, dit noem ik service.

25 oktober 2018 10:31
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
6,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Medium

juiste adviezen op het juiste moment. financieel ouderwets correct en progressief ondersteunend bij veranderingen

23 oktober 2018 11:26
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Waardeloze service. Echt compleet waardeloos. "Ik geef het door aan mijn collega"....Daar heb ik niets aan. Eerste en laatste keer dat ik iets met dit bedrijf doe

21 oktober 2018 09:33
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Super fijn, snel en vakkundig geholpen door Thommas via Whatsapp. Top!

17 oktober 2018 20:00
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

2,5 maand lang komen mijn mails in spamboxen van klanten en partners. Heen en weer mailen, whatsappen, bellen met yourhosting heeft niets verbeterd. De mails en en antwoorden op whatsapp zijn zo kortaf dat het voor mij duidelijk is dat deze Klantenservice niet de tijd neemt hun klanten serieus te nemen.
Jammer dat ik minstens 1 ster moet geven, want kwaliteit en support zouden er geen een mogen krijgen.

12 oktober 2018 12:03
Support
1,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
2,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Super geholpen door Dennis bij een probleem met instellen van de email. Werd direct geholpen en instellingen aangepast.
Prima service !

11 oktober 2018 10:03
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Na reset van mijn wachtwoord kon ik geen mail meer versturen. Het probleem is door medewerker prima opgelost. Ik kreeg alleen niet helder, wat er nou mis was gegaan, dat maakt me afhankelijk bij een volgend probleem. Maar ik vertrouw er op, dat ik dan weer goed geholpen wordt.

4 oktober 2018 10:54
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Medium

De handleidingen van de site zijn niet altijd even helder qua instructies op detail-niveau, echter is de online chat of whatsapp chat een hele goede bron om eventuele onduidelijkheden toegelicht te krijgen door de helpdeskers, vaak helpen ze je ook meteen verder met waar je mee bezig bent. Prima service dus.

17 september 2018 16:50
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Geweldige service en zeer vriendelijk!!!

14 september 2018 11:49
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Ik heb zojuist 384 keer een mail in mijn mailbox binnengekregen van de klantenservice van yourhosting met de melding dat mijn dienst opgezegd wordt. Prima, maar 1 was goed geweest. Dit vind ik ronduit slecht.

28 augustus 2018 07:59
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0