HostingWijzer

Your hosting hosting reviews vergelijken

Er zijn 590 ervaringen achtergelaten door klanten van Your hosting. De gemiddelde, algemene beoordeling die Your hosting heeft gekregen is 7,9.

0 10
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Heel fijn geholpen bij het overzetten van mijn email naar de nieuwe server.

19 april 2021 12:03
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Medium

Prima ondersteuning

19 april 2021 11:27
Support
8,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
7,0
Algemeen
6,0
0 10 6,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Extra small

Erg vriendelijke klantenservice. De laatste periode al 2x contact mee geweest en 2x naar wens geholpen. De laatste keer lukt het verhuizen van mijn website niet goed van subdomein naar hoofddomein en dat heeft YourHosting in no-time weten op te lossen.
Super tevreden!

19 april 2021 09:50
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Small

Super! Geen wachttijd bij telefonische support. En probleem volledig opgelost. Verbeterpuntje in het algemeen: klanten informeren als er een andere server komt en je mailprogramma daaraan aangepast moet worden.

15 april 2021 11:54
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Goede dienstverlening! Zeer tevreden.

14 april 2021 14:37
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

al jaren klant, gaat prima .
Ook bij opzeggen van 1 domein ( verhuizen naar ander provider ivm website )

13 april 2021 12:21
Support
8,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Ik kreeg via de chat snel en adequate reactie op mijn vragen.

9 april 2021 12:36
Support
9,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
7,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Medium

Melanie heeft zeer snel en goed kunnen helpen met de mailinstellingen op m'n Android, daardoor minder gezoek en gepruts door mijzelf.

7 april 2021 16:30
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Extra small

Goed en snel geholpen! Goede service

7 april 2021 14:58
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Ik ben al jarenlang klant bij Yourhosting, zowel zakelijk als particulier.
Lekker vlot bedrijf met kundige mensen, nooit is een vraag teveel.
Precies zoals het hoort!
Zeker aan te raden!

7 april 2021 11:34
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Ik had opeens een fout in mijn site zonder dat ik iets gewijzigd had. Via de Chat robot kwam ik er niet uit, maar gelukkig kon ik contact met Stephanie krijgen via Whatsapp en zij zag meteen wat er mis was en heeft het gratis voor mij opgelost. Fijn en snelle hulp!

31 maart 2021 14:57
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Large

Mark was zo behulpzaam en heeft ook echt de tijd voor me genomen, is mijn premium abbo dubbel en dwars waard!

30 maart 2021 10:48
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Blij met het app contact. Jammer dat ik niet kan bellen. Echt een gemis.

29 maart 2021 21:04
Support
7,0
Kwaliteit
3,0
Prijs
5,0
Algemeen
5,0
0 10 5,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Ik ben goed geholpen!

29 maart 2021 16:34
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Prima support via de chat !

29 maart 2021 14:06
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0