HostingWijzer

Your hosting hosting reviews vergelijken

Er zijn 590 ervaringen achtergelaten door klanten van Your hosting. De gemiddelde, algemene beoordeling die Your hosting heeft gekregen is 7,9.

0 10
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Ik had wat vragen over het verhuizen van mijn domeinnaam van Strato naar Yourhosting (waar ik fijne verhalen over hoorde). Ik ben via jullie Livechat echt geniaal geholpen. Meteen pakket afgesloten. Keep up the good work!

24 augustus 2017 15:42
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Medium

Hele goede dienstverlening. Zij weten altijd waar ze het over hebben en staan klaar met hun hulp.

23 augustus 2017 19:53
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Ik ben al meerdere jaren een heel tevreden klant van Yourhosting. Waarin zij met name excelleren, naast de hosting en diverse producten, is de klantenservice.

Deze week ondervond ik een probleem met de toegankelijkheid van mijn website. De medewerker, Daniel, hielp mij op een aandachtige, geduldige en pro-actieve manier. Ik kreeg het gevoel gehoord te worden.

We vonden in onze telefoongesprek geen oplossing, maar een paar uur later was mijn website weer toegankelijk. Hoe wonderlijk is dat?!

Veel dank voor jullie service.

17 augustus 2017 01:38
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Vandaag, na jaren probleemloze hosting weer eens gebeld voor een vraag. Ik kreeg na 1 minuut een medewerker aan de lijn (Jolle?). De medewerker heeft mijn vraag aangehoord, me niet in de wacht gezet, wat ik persoonlijk fijn vind, en mijn probleem binnen 1 minuut opgelost. Met uitleg waardoor het gekomen was. Snel en vakkundig! Een voorbeeld voor anderen.

16 augustus 2017 19:18
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Extra small

Goede support van Daniël gekregen! Het duurde wel beetje lang voordat ik iemand aan de lijn had.

16 augustus 2017 12:13
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
6,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Medium

Ben al jaren klant bij Yourhosting en altijd naar volle tevredenheid.
Eventuele problemen en vragen worden door support altijd vlug en kundig opgelost/beantwoord.

15 augustus 2017 12:54
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Medium

Een probleem met https en SSL-certificaten werd door supportmedewerker Garry Viergever vakkundig en razendsnel opgelost. En dat op zondagmiddag! Hulde.

13 augustus 2017 15:38
Support
9,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Medium

uitstekende support. Dankbaar

10 augustus 2017 12:55
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
1,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Extra large

Zowel bij de live chat alsook via de telefoon(geen wachttijd) wordt je perfect geholpen.

10 augustus 2017 12:47
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Medium

Super, ik kan niet anders zeggen.

7 augustus 2017 18:40
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Goede service, in verschillende soorten en maten, tegen een redelijke prijs.

7 augustus 2017 16:52
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Medium

We zijn al een aantal jaren klant bij Yourhosting en dat bevalt uitstekend. We hebben er dan ook inmiddels een flink aantal domeinnamen staan. Deze week hadden we even heel erg snel een oplossing nodig van Yourhosting, zo'n typisch geval van 'het moet nu meteen'.

Dikke pluim voor het team van Yourhosting: binnen een kwartier een oplossing op maat en een enorme zorg minder. Wat ons betreft dus een bedrijf dat we absoluut van harte aanbevelen!

7 augustus 2017 16:27
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Net mijn domeinnaam ondergebracht bij YourHosting.
Dit was erg snel geregeld dankzij de prettige ondersteuning van medewerker Dennis Kandou. Alles werd helder uitgelegd en stap voor stap doorgenomen. Fijn zo een klantenservice!

4 augustus 2017 15:52
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Medium

Geweldige service geduldig, klantvriendelijk
Goed bereikbaar
Perfect in het denken van oplossingen
Kortom een echte aanrader

4 augustus 2017 13:53
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Small

Allereerst hartelijk dank voor het lange gesprek, meer dan 1 uur!!! vandaag met Mariel. Alleen maar lof voor de vasthoudendheid en de aandacht voor mijn probleem.
Het werkt nu!!

3 augustus 2017 16:55
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0