HostingWijzer

Your hosting hosting reviews vergelijken

Er zijn 590 ervaringen achtergelaten door klanten van Your hosting. De gemiddelde, algemene beoordeling die Your hosting heeft gekregen is 7,9.

0 10
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Extra small

De heer Jolle heeft zich alle mogelijke moeite genomen en mij de tijd gegund om mijn vragen te beantwoorden, dingen op te zoeken, noem maar op. Hij bleef vriendelijk en geduldig en heeft me uitstekend geholpen!!!

14 juli 2017 16:34
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Small

Als je belt voor ondersteuning word je altijd zeer vriendelijk en hulpvaardig geholpen. Prima service!!

14 juli 2017 15:12
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

heel prettig, professioneel en grondig gedaan. Mooi om te merken dat je met een gepassioneerde vakman aan de lijn zit!. was al tweede positieve keer. Echt uithangbord voor YOURHOSTING! dank

12 juli 2017 10:32
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Vlot, vriendelijk, behulpzaam, kennis van zaken.
Nu alleen nog wat korter in de wacht :)

10 juli 2017 12:11
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
2,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Zojuist heel goed geholpen door Dennis Kandou. Mijn mail doet het weer! Bedankt!

9 juli 2017 14:19
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Johannes behandelde mij vriendelijk, was kundig en accuraat. Goed gedaan dus, ik ben tevreden.

6 juli 2017 15:54
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
5,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Small

Top geholpen door Dennis!

5 juli 2017 12:26
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

prima; knap hoe je iemand kunt helpen die absoluut geen affiniteit heeft met jullie vak

4 juli 2017 16:24
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Medium

Al 12 jaar klant en altijd optimale support. Nooit wachten, altijd een aardige en ter zake kundige medewerker aan de lijn. Meedenken en meehelpen waar het kan. Kunnen veel bedrijven nog iets van leren: mensen die van hun vak houden en de klant centraal stellen.

30 juni 2017 17:38
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Prima geholpen door Marjolein met het installeren van een e-mailaccount op Outlook. Dankjewel

30 juni 2017 13:28
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
7,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Extra small

Zojuist een enorm plezierig en heel motiverend gesprek met Stephanie van Polanen gehad! Daar waar ik al enthousiast was, heeft zij het extra zetje gegeven om juist het echt te doen!
Qua waardering prijs/kwaliteit het aantal sterren op een 7 gezet omdat ik daar nog geen ervaring mee heb. Maar die zijn het allereerste contact hoog :-)

28 juni 2017 20:40
Support
9,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Extra large

Naar aanleiding van meerdere producten & diensten (domeinnamen & diverse websites) van Yourhosting; contact gezocht en Lieselot was de dame die mij ging adviseren.

Uiteindelijk alles naar een totaal pakket gezet en een credit factuur ontvangen omdat 't voordeliger was.
Dat is Yourhosting service, bedankt hiervoor!

28 juni 2017 12:44
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Vriendelijk, kalm en doelmatig door de stappen van een domeinoverdracht geleid door Bram te Pas! Die stappen staan weliswaar thematisch op de site uitgelegd, maar daarmee is de volgorde nog niet meteen helder. In één gesprek alles geregeld: fijn.

28 juni 2017 12:24
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Extra small

Ik ben zeer tevreden over het team van support,in het bijzonder Marco van Dijk, nogmaals dank voor je hulp!!!

28 juni 2017 11:53
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Diverse malen hebben wij hulp nodig gehad bij de diensten die wij van u afnemen. Hiervan moeten wij zeggen dat wij uitermate tevreden zijn met de geboden hulp om de problemen die wij hadden op te lossen. De klantenservice doet er echt alles aan om de klant te helpen.
U kunt zich niet voorstellen hoe fijn dit is. Bij de meeste bedrijven wordt je of met een kluitje het riet ingestuurd of je moet na weinig informatie alles zelf nog gaan uitzoeken.
Daar is bij u absoluut geen sprake van.
Wij danken u hiervoor.

27 juni 2017 13:06
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0