HostingWijzer

Your hosting hosting reviews vergelijken

Er zijn 590 ervaringen achtergelaten door klanten van Your hosting. De gemiddelde, algemene beoordeling die Your hosting heeft gekregen is 7,9.

0 10
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Small

Ik heb zelf een website gemaakt met behulp van Your Hosting en het heel goed ondersteunend personeel. Verschillende medewerkers gesproken, iedereen is zeer geduldig en vriendelijk. Hierdoor kun je zelf vrij eenvoudig een leuke website maken met genoeg mogelijkheden!

27 juni 2017 12:43
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Als beginner op het gebied van web en mailhosting had ik in eerste instantie een te ruim pakket gekozen. De zeer behulpzame helpdeskmedewerker Jolle Klos wees me erop dat de DNS-/redirectservice in mijn specifieke geval voor een geregistreerde domeinnaam voldoende was, regelde in no time de downgrade, en stuurde de crediteringsfactuur voordat ik had gevraagd of ik geld terug kreeg. Dat is nog eens service!

26 juni 2017 15:46
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Fijn bedrijf, die draai op goede producten en goed personeel, vriendelijk, meedenkend en probleemoplossend .. En de mogelijkheid om een vaste partner/medewerker te hebben die je begeleid met je producten...

26 juni 2017 11:09
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Heldere en praktische support gehad van Tom Rolvers en Johannes Bos. Ik heb inlogproblemen aangaande unmanaged server vps maar beide hebben mij direct alle mogelijkheden medegedeeld en onbaatzuchtig de desbetreffende benodigde handleidingen direct toegestuurd, dat is pas service.

25 juni 2017 14:34
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Medium

Your Hosting hielp tot twee maal toe zeer accuraat en deskundig. Niet alleen technisch, maar ook communicatief bijzonder goed. De wachttijd om in contact te komen is ook erg gering (een a twee minuten). Kortom: Top!

24 juni 2017 11:20
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Extra small

Erg prettig geholpen door Johannes Bos en zijn collega Bart de Koning. Mijn domein en website moesten verhuizen. Ik wilde dit snel en probleemloos en het ging snel en probleemloos

19 juni 2017 15:45
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Super service! Geen vraag is te gek en alle hulp wordt geboden die je nodig hebt.

19 juni 2017 13:27
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Goed geholpen door een vriendelijke medewerkster.

16 juni 2017 16:15
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Dennis heeft mij uitstekend ondersteund bij het koppelen van mijn domeinnaam aan een externe zelf gebouwde website. Uitstekende support van YourHosting waarvoor dank en waardering.

15 juni 2017 12:02
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Ik ben snel en doeltreffend geholpen. Door mijn eigen onkunde heeft het lang geduurd. Maar dat lag niet aan de ondersteuning van Rene en Thommas.

15 juni 2017 08:55
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Small

gezellig en deskundig!!!!!!

14 juni 2017 20:01
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Snel geholpen en er werd echt met me meegedacht. Goede klantenservice!

13 juni 2017 11:57
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Large

Vandaag voor de 2e keer via WhatsApp geholpen door thommas. Er is snel gehandeld waardoor een nieuwe collega snel met zijn mail adres aan de slag kon gaan.

Intern is er snel geschakeld bij yourhosting waardoor wij als bedrijf ook weer snel door konden.

Top geregeld en de complimenten aan thommas en Anna

12 juni 2017 18:55
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Extra small

Support een dikke tien. Contact is heel makkelijk via Whatsapp, en de medewerkers werkelijk bereid je met elke vraag te helpen, hoe simpel ze soms ook mogen zijn.

De prijs is iets aan de hoge kant voor de extra's, maar hiervoor krijg je wel hele duidelijke uitleg over hoe het een ene nader geïnstalleerd dient te worden.

12 juni 2017 10:26
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Echt goed! Altijd to the point en top oplossingen. Daarbij vaak mensen die merkbare zin hebben in hun werk.
Dat is echt fijn! Aanrader

9 juni 2017 16:15
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0