HostingWijzer

Your hosting hosting reviews vergelijken

Er zijn 590 ervaringen achtergelaten door klanten van Your hosting. De gemiddelde, algemene beoordeling die Your hosting heeft gekregen is 7,9.

0 10
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Medium

Als je meerdere domeinen hebt en daarmee werkt stuit je weleens op een probleem.
Even contact zoeken met de helpdesk van Yourhosting en het komt weer voor elkaar.
Ik heb al jaren zeer goede ervaringen met deze webhost.
Zonder meer aan te raden.

8 juni 2017 12:04
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Stephanie heeft mij uitstekend en een héél eind op weg geholpen. Bij de e-mail in Apple mail raakt ik de weg behoorlijk kwijt, maar dat komt de volgende keer wel.
Prettig zaken doen met Your Hosting!

7 juni 2017 19:08
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Zoals elke keer weer top en met snel resultaat geholpen!

6 juni 2017 16:12
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Extra small

Goede service!

6 juni 2017 13:24
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Medewerker hielp vlot en klantvriendelijk

2 juni 2017 19:05
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Erg goede ervaring met alle vragen die ik als wordpress website gebruiker en bouwer heb.
Snel, duidelijk en praktische hulp!

1 juni 2017 13:35
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Zeer goed. Er was even een vervelende situatie ontstaan doordat een nota naar een foutief adres was gestuurd en daardoor niet was voldaan. Dat leverde een tweede nota op met een verhoging. Door de medewerkers zeer netjes te woord gestaan en alle misverstanden samen opgelost. Mocht de nota alsnog betalen zonder verhoging. Een pluim dus voor de goede service en de nota is gelijk nu voldaan.

31 mei 2017 16:05
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Small

Super slechte hosting, de laadtijd van mijn website was extreem traag. Klantenservice, hoef je je niks bij voor te stellen. Je wacht rustig 30 minuten voordat je iemand aan de lijn krijgt. Geen gratis SSL certificaat. Ik raad dan ook niemand aan hier een site te hosten.

19 mei 2017 14:23
Support
2,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
2,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Small

Server regelmatig downtime, slecht bereikbaar en zeer slecht in meedenken. Dat is totdat er een mogelijkheid is om geld te verdienen, dan staan ze bij YourHosting direct vooraan!
Ook de snelheid van hun hosting pakketten is toch, zelfs voor het maandelijkse bedrag erg ondermaats.

Heb dus ook al meerdere malen meegemaakt bij klanten dat zij service aanbiedingen krijgen voor €70,- voor iets wat niet eens nodig is.

Opzeggen? Dan wel even de kleine lettertjes lezen! Dat is bij de andere jongens zoals Skyberate en Flexwebhosting toch echt wel anders!

Kortom: Prima als je geen eisen hebt met een goed gevulde portomonnee, maar minder als je ze vervolgens voor service nodig hebt.

7 april 2017 16:35
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Zolang ze je geld willen hebben en kunnen krijgen is het een perfect bedrijf.
Zodra je gaat verhuizen kun je fluiten naar je centen. Yourhosting hoeft zich als hosting provider niet te houden aan de Wet van Dam, althans, dat denken ze.
Puur schofterig voor een domeinnaam die toch al 4 keer over de kop is geprijsd.

Advies, blijf hier weg.

3 april 2017 09:58
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Small

Storing in de server. Bijna de hele dag tijdens werkuren niet bereikbaar of ontzettend traag.

21 februari 2017 16:45
Support
8,0
Kwaliteit
5,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Yourhosting.nl, De grootste vergissing aller tijden,1 grote bende daar in dat bedrijf... klantenservice kennen ze tot je klant bent en vast zit aan ze alles hebt onder geplaatst zodat je weer alles kan verhuizen naar een ander als je de energie en kennis er nog voor hebt.

Er zijn tal van andere providers die voordeliger zijn en een veel betere service hebben. ben hier en daar wel eens geweest en nergens was het zo een drama als bij yourhosting.nl

Waar je in ieder geval niet voor bij yourhosting.nl moet zijn is.
domijn naam bij yourhosting.nl
server bij yourhosting.nl
emailpakketen bij yourhosting.nl

In ieder geval succes bij yourhosting.nl





25 januari 2017 15:11
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

men die hier goede revieuws schrijft geloof ik niet zo in zal yourhosting.nl zelf wel zijn geweest kan niet anders website laad niet goed door kosten zijn oplopend en doorlopend geen goede service zegt alleen al dat je naar een 0900 nummer moet bellen om iemand aan het woord te krijgen fijne service voor die drie tal personen die er aan het werk is.

24 januari 2017 20:22
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

ik heb nog nooit zo een slecht hostbedrijf gekend. Ze trekken je gewoon de grond in.. als je denkt dat je veilig bent bij yourhosting.nl kun je dit vergeten. eenmaal gewaarschuwd telt voor 2 he' ik zou hier ver uit de buurt blijven ben overgestapt naar strato die bied het dubbele voor minder. geen enkel goed woord over yourhosting.nl

24 januari 2017 20:17
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Large

Perfect. Yourhosting heeft mij in gevallen dat ik support nodig had goed geholpen. ik ben nooit met een probleem blijven zitten. Ideaal !

17 januari 2017 11:41
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0