HostingWijzer

Your hosting hosting reviews vergelijken

Er zijn 590 ervaringen achtergelaten door klanten van Your hosting. De gemiddelde, algemene beoordeling die Your hosting heeft gekregen is 7,9.

0 10
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Extra small

zo duidelijk en vol enthousiasme geholpen, echt toppertjes bij YourHosting.

7 december 2016 22:57
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Medium

Geen goede ervaring gehad met Yourhosting. Hun servers zijn slecht bereikbaar. Onze websites zijn vaak down.

Dat is nog niet super erg. Wat ik erg teleurstellend vond is de support. Je wordt gewoon genegeerd! Wij zijn al bezig om over te stappen naar een andere hosting.

3 november 2016 10:33
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Mijn ervaringen zijn echt geweldig, ik kan er ook moeilijk wat anders over zeggen. wat het het meest geweldig maakt is de support, je kunt alles in overleg doen en er is veel begrip vanuit hun kant. welke support medewerker je ook spreekt! service is altijd vloeiend en me diensten werken altijd. dat is waar het bij mij over gaat. wat ik koop, moet het doen en de support moet vloeiend zijn, kwaliteit betaal ik graag voor.

31 oktober 2016 10:46
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Gewoon slecht, kan ook moeilijk beter zijn als je tegen een muir spreekt!!!

29 oktober 2016 17:54
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Small

Vandaag dankzij Bram te Pas een gek probleempje kunnen oplossen zodat mijn nieuwe site het gelukkig toch doet. Nu zelf verder met optuigen.
Bram bedankt!

28 oktober 2016 16:11
Support
8,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
6,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Bij YourHosting ervaar je dat je als klant echt Koning bent.

27 oktober 2016 16:55
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Mijn ervaringen bij Yourhosting zijn erg positief. De medewerkers zijn zeer attent en behulpzaam. Snel telefonisch te bereiken overigens, en de mail wordt altijd snel en correct behandeld. Ik ben er blij mee!

26 oktober 2016 19:44
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
5,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Zoals bij elke helpdesk is de kwaliteit sterk afhankelijk van degene die je te woord staat. Belangrijk is analytisch luisteren, waar nodig doorvragen, de klant het gevoel geven verstaan te worden en eventuele ongerustheid weg te nemen. Collin Boerema beheerst deze techniek goed. Zijn aanpak is efficiënt gericht op de cyclus probleem – oplossing - resultaat.

26 oktober 2016 17:15
Support
9,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
6,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Medium

Your Hosting host al ongeveer tien jaar mijn domeinnamen en websites. Tot op heden niets dan goed geholpen door de fantastische helpdesk. Zo'n club die aangeeft dat je te veel betaald en crediteert wat ze te veel in rekening hebben gebracht. Keep up the good job.... Grt Piet van der Werf

26 oktober 2016 14:41
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

prut service, wazig, onduidelijk, live chat niet te bereiken.
Elke keer ergernis om dingen te vinden en hulp te krijgen.

25 oktober 2016 09:33
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Small

goede helpdesk. Nog nooit meegemaakt dat een probleem niet is opgelost. Goede prijs/kwaliteitverhouding.

21 oktober 2016 11:52
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Ik start mijn eigen zaak en kocht natuurlijk de .NL en /COM domein. De laatste inclusief de eenvoudige email server.
Het bleek moeilijk de juiste mappen op mijn IPhone te configureren zodat dit synchroon liep met mijn laptop.
Maar daar kreeg ik alle hulp bij.
Na een maand zocht ik naar een agenda oplossing waarmee ik met mijn eigen domein email adres uitnodigingen kon versturen.
De oplossing bleek een exchange server licentie bij Yourhosting. Zij hebben deze voor mij geconfigureerd en alles werkt perfect. Daarna kreeg ik nog een credit nota voor het email server pakket. Goeie support en geld terug als je iets overbodigs hebt aangeschaft.
Groeten,
Jos

18 oktober 2016 19:52
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Op aandringen van Yourhosting (ja, na reclame) ging ik akkoord met een proeflicentie van cloud-product OFFICE365 waarin de zakelijke OFFICE 2016 Suite.

Ik bedong daarbij dat, mocht het niet goed werken, Yourhosting mijn systeem zou terugrollen naar de situatie vóór die proeflicentie.

Nu werkt OFFICE365 niet. Het vergt te veel extra handelingen, communiceert slecht met mijn Outlook 2013 en Skype (chat only!) doet het niet. Ik nam geen licentie en wilde terugrollen. Zo werd ik door Yourhosting behandeld:

Men stelde doodleuk nooit terugrolhulp aan te bieden en ik mocht mijn OFFICE365 mailtjes zelf één-voor-één doorsturen naar mijn lokale Outlook account. Gestript van naam, onderwerp en zo. In mijn Outlook 2013 kan ik geen mail meer slepen en ik zit met twee OneDrive verbindingen.

Mijn advies: van te voren met de Yourhosting Verkoopafdeling goed afspreken wat Yourhosting Service nu werkelijk voor je doet. Yourhosting belooft veel te veel en loopt weg voor de verantwoordelijkheden en de klant.

18 oktober 2016 12:29
Support
7,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
6,0
Algemeen
6,0
0 10 6,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Prima snelle hulp en zeer kundig ! Dank Thommas.

18 oktober 2016 11:48
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Slecht !!!!!!, 1 maand gratis pakket, nooit gebruik van kunnen maken, na 2 telefoontjes van ze nooit meer iets vernomen, vervolgens 2e maand gewoon in rekening gebracht, en snel daar achteraan herinnering en aanmaning (die overigens amper te lezen was omdat de inkt in de printer waarschijnlijk op was) ZAKKENVULLERS naar mijn mening !!!

14 oktober 2016 14:47
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0