HostingWijzer

Your hosting hosting reviews vergelijken

Er zijn 590 ervaringen achtergelaten door klanten van Your hosting. De gemiddelde, algemene beoordeling die Your hosting heeft gekregen is 7,9.

0 10
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Medium

Veel kennis, telefonisch bereikbaar ( voor mij een must ), direct een oplossing gevonden die anderen niet boden!
Direct aangemeld voor onze hosting.
Voor iedereen een aanrader

13 oktober 2016 20:39
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Ik ben uitstekend geholpen door het Microsoft team, met name Levi, van Yourhosting. In eerste instantie heb ik op eigen initiatief een pakket gekozen - de helpdesk heeft me daarna in een betere (en goedkopere!) richting geholpen. Nu past de geboden service naadloos aan op wat ik wilde. Wat mij betreft is deze persoonlijke klant-centrische benadering de grootste winst van dit bedrijf, rap gevolgd door de kennis en kunde van de helpdesk.

12 oktober 2016 15:50
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Extra small

Snel en in duidelijke taal geholpen. Top!

12 oktober 2016 15:42
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Extra small

Zojuist perfect geholpen door Yourhosting bij het installeren van mijn email op mijn mobiel. Top. Snel, vakkundig en erg vriendelijk.

12 oktober 2016 13:26
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Extra small

Erg slecht ervaring! Leuke aanbieding zou je denken 1 domeinnaam voor €1,- euro, dat dacht ik ook tot je achteraf zie dat je koste moet betalen voor uperhoudt de nameservers te wijzingen en de DNS te kunnen beheren. Je kan leterlijk niks met je domeinnaam en ik zal dan zeker kijken naar een andere hosting waar voor je €5,- het eerste jaar betaald en wel alles kunt bewerken om je website uperhoudt te laten kunnen functioneren. Support is ook erg slecht ik belde en de meneer die met helpt zei ''Ja dan kun je je geld terug krijgen even support formulier invullen'' Prima dacht ik mooi opgelost maar helaas nee. Je dat kon niet kreeg ik via het contact formulier te horen.

Aldus.
Ik stap over naar een partij met me domeinnaam. Heb het gesprek opgenomen word wel zo netjes opgestuurd en er werd 2x toe bevestigd dat ik me geld terug kon krijgen dus dan ga ik daar van uit en hun mogen het oplossen. Daarbij betaald je echt erg veel geld voor slecht kwaltijd.

11 oktober 2016 17:13
Support
7,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
3,0
0 10 3,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Medium

Een kwalitatief prima dienst met gemakkelijke user interfaces, voor een aantrekkelijke prijs. Verder zeer klant-georienteerde aanpak, altijd bereid mee te denken en een passende oplossing te vinden. Can-do mentaliteit!

10 oktober 2016 13:13
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Medium

Wat een super support! Ik ben Premium klant en ik krijg echt waar voor mijn geld als digibeet. Het gebeurd nog wel eens dat ik iets niet snap en dan wordt ik altijd super goed en snel geholpen. Heel tevreden met Yourhosting :D

10 oktober 2016 11:16
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Ik ben door de medewerkers van Yourhosting supergoed geholpen. Het e-mail instellen zou me zelf nooit gelukt zijn, maar dit was aan de telefoon een fluitje van een cent. Bedankt!

7 oktober 2016 11:22
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Score obv degelijke prijs-kwaliteit verhouding m.a.w. het is geregeld ! Support in de regel goed.

Bij problemen of misverstanden bellen met support desk die in ons geval meestal flexibel en creatief tot een oplossing komen. Gisteren hielp Stephanie van Polanen onze organisatie, Staffchain Recruitment 2.0, nog voortreffelijk met een vraag..

7 oktober 2016 10:32
Support
8,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
7,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Small

Ik moest eerst lang wachten (22 minuten) totdat ik geholpen werd. Er werd daarna helder uitgelegd dat dit kwam door het tijdstip van overdracht. Daarna werd ik subliem geholpen. Echt fantastisch!

5 oktober 2016 17:52
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
6,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Small

Dit bedrijf laat je overal lekker veel geld voor betalen. Beetje advies nodig ? Zetten ze gewoon op je rekening. Ik heb het na 10 jaar helemaal gehad met deze graaiers en stop ermee. Al met al betaal ik zo'n 400 euro per jaar voor 2 paketten en een paar domeinnamen en als ik een vraag heb moet ik 50 cent per gesprek aan die blauwvingers aftikken.

4 oktober 2016 20:30
Support
1,0
Kwaliteit
5,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Prima en snelle telefoongesprekken. Snel en duidelijk

4 oktober 2016 15:44
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Via meerdere websites kennis gemaakt met Yourhosting. Zeer negatieve ervaring met de wijze waarop zij zaken doen. Niet netjes hoe zaken in rekening worden gebracht zonder het aan te geven.

4 oktober 2016 12:20
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Large

Al meer dan 10 jaar een zeer tevreden klant.
Ooit in het begin een paar probleem gehad, daarna nooit meer.
Wat is belangrijk om te verwachten van een hosting provider? Goede snelheid en stabiliteit vind ik vanzelfsprekend, aanbod aan software als Wordpress, Magenta, sitebuilder etc. ook. dat geldt voor vele hosting providers. Waar Yourhosting zich echt in onderscheidt is de uitmuntende service. Nooit lange wachttijden, s'avonds en in het weekend gewoon bereikbaar en zeer hulpvaardige medewerkers die je nooit met een kluitje in het riet sturen, altijd bereid zijn om mee te denken en altijd met goede oplossingen komen. Hulde!

1 oktober 2016 17:53
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Als starrtende ondernemer zonder al te veel IT ervaring is YourHosting een prima uitkomst. Vooral de service is uitstekend.

29 september 2016 09:54
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0