HostingWijzer

Your hosting hosting reviews vergelijken

Er zijn 590 ervaringen achtergelaten door klanten van Your hosting. De gemiddelde, algemene beoordeling die Your hosting heeft gekregen is 7,9.

0 10
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Extra small

Ervaring met Bram te Pas: erg adequaat en to the point adviezen over mijn vragen rondom het bouwen van mijn eigen website. Ik was direct geholpen. Vervolgens dacht hij met me mee over het pakket dat ik heb en wanneer het nog gunstig is en wanneer ik het beter kan upgraden. Duidelijk niet om te verkopen maar om oprecht te adviseren. Erg fijn bedrijf om mee te werken. Uitstekend en snel bereikbaar. Altijd vriendelijk. Ik zit er al jaren bij en blijf er ook... om die redenen.

24 september 2016 13:20
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Bij het opzeggen van een deel van de producten werd ik, ondanks dat men het jammer vond, gewoon vriendelijk en op een juiste manier behandeld en te woord gestaan. Fijn bedrijf om mee te werken.

22 september 2016 18:03
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Extra small

Goed bereikbaar. Altijd positief en je wordt er goed geholpen. Er wordt met je meegedacht.

22 september 2016 08:38
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Heldere en praktische support gehad van Bart Koning. Zat even met een probleem voor mijn mail. Werd direct opgelost en kreeg advies hoe dit te voorkomen.
De informatie op de site inzake mail kan wel doorzichtiger vind ik. Daarom was ik blij met de heldere hulp van Bart.

22 september 2016 07:54
Support
8,0
Kwaliteit
6,0
Prijs
7,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Super fijne support bij mijn verhuizing gekregen. Erg klantvriendelijk!

21 september 2016 17:31
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

De support is erg goed. Geen lange wachttijden, maar direct iemand aan de lijn die eventuele problemen of vragen direct oplost of uitlegt.

21 september 2016 09:39
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Vanwege zeer ernstige omstandigheden geen adres wijziging doorgekregen, factuur niet betaald, alles afgesloten nergens over te praten, eerst 100% betalen. Onbegrijpelijk zeer onmenselijk bedrijf, zeker niet oplossingsgericht en op klachten word niet gereageerd. Laat staan klachten oplossen! Bart ik hoop dat je binnen je bedrijf hier echt mee aan de slag gaat!!,

20 september 2016 16:27
Support
1,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
2,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

De services is heel slecht. Je wordt slecht te woord gestaan, ze willen weinig voor je doen en als het ze te veel wordt dan sluiten ze het gesprek gewoon af. Eigenlijk is de service niet eens een ster waard. als je af en toe een vraag hebt voor de support zou ik hier zeker niet in zee mee gaan.

19 september 2016 13:12
Support
1,0
Kwaliteit
6,0
Prijs
5,0
Algemeen
3,0
0 10 3,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Geachte
Van de week 3x meer als 20 minuten in de wacht gestaan zijn we niet gewend van yourhosting .
vandaag wilde ik op mijn Holding een nieuw account maken omdat deze nieuw is maar kon me eigen email niet gebruiken en wacht woord moest ik meer dan 10 keer invoeren al met al deze week was niet de week van yourhosting met vriendelijke groeten J Romijn

18 september 2016 13:46
Support
7,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
5,0
Algemeen
6,0
0 10 6,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Al jaren een tevreden klant van Yourhosting. Goede ondersteuning gekregen van de helpdesk bij het maken en inladen van een nieuwe website. Zeer tevreden.

15 september 2016 09:28
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Als iemand die van goede wil is, maar soms wat kennis ontbeert ben ik erg blij en tevreden met de support van Yourhosting. Top supportdesk.

13 september 2016 20:55
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Ondanks mijn geklungel blijft iedereen uiterst vriendelijk, beleefd en geduldig

13 september 2016 16:05
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Medium

Altijd zeer goede steun en geduld. Charles Steman

13 september 2016 15:44
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

De service is perfect en ik word iedere keer zeer naar tevredenheid geholpen door de servicedesk van Yourhosting. Zowel via de telefoon als in de chat.

13 september 2016 12:59
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Leuk als mensen van een supportafdeling zo meedenken.
Oplossing gericht en menselijk! Zo wil ik de support afdeling omschrijven :-)

7 september 2016 11:10
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0