HostingWijzer

Your hosting hosting reviews vergelijken

Er zijn 590 ervaringen achtergelaten door klanten van Your hosting. De gemiddelde, algemene beoordeling die Your hosting heeft gekregen is 7,9.

0 10
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Medewerker (via Chatfunctie). Snel, vriendelijk en deskundig antwoord. Zeer tevreden

29 maart 2021 12:07
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Fijne en snelle hulp van Melanie vandaag. PC en mobieltje ontvingen geen mail meer. Maar nu weer helemaal up&running. Dank Melanie!!!

26 maart 2021 10:53
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Small

premium support is geweldig
de chat is voor mij niet zo geweldig om dat ik daar niet uit kom

25 maart 2021 17:56
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

paniek was groot toen ik niet meer bij mijn mail kon en het via de instructies op de site niet lukte. Via app contact duidelijke vragen en antwoorden gekregen waardoor het snel allemaal weer geregeld was. Blij!

24 maart 2021 11:49
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Top dienstverlening van Melanie. Zeer goed geholpen. Dank!!

22 maart 2021 15:40
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Medium

Stephanie heeft mij zeer goed geholpen en mijn website dat 2 weken niet bereikbaar was weer te herstellen in oude glorie.

19 maart 2021 09:23
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Small

Ken je dat gevoel dat je iets goed hebt verknald en aan de grond zit met de gedachte dat je weel opnieuw kan beginnen? Gelukkig is er dan Yourhosting die je beschermd tegen je eigen domme acties met een automatische back-up. Yourhosting is awesome!

16 maart 2021 09:41
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Geweldig geholpen. Kreeg de instellingen niet goed op de nieuwe telefoon dus geen mail. Binnen enkele Appjes was het geregeld.
Top service

15 maart 2021 12:20
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Top service

12 maart 2021 13:15
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Super goed geholpen.

1 maart 2021 15:41
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Extra small

Eerst een vervelende robot die niets snapt maar gelukkig daarna snel en goed geholpen door Amando.

25 februari 2021 13:47
Support
9,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
7,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Small

Snel en deskundig geholpen.

25 februari 2021 11:26
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
7,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Top !

25 februari 2021 10:11
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Extra small

Kreeg mijn instellingen in Gmail niet werkend. Via de chat snel en goed geholpen. Top.

25 februari 2021 09:43
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Helaas ben ik een o op het gebied van computer instelling.
Via Teamvieuws ben ik op een geweldige maniier geholpen door Rick. Ik had 2 nachten niet geslapen en met hem samen hebben wij het in 10 minuten opgelost. Chapeau voor Yourhosting.

18 februari 2021 15:41
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0