HostingWijzer

Your hosting hosting reviews vergelijken

Er zijn 590 ervaringen achtergelaten door klanten van Your hosting. De gemiddelde, algemene beoordeling die Your hosting heeft gekregen is 7,9.

0 10
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Erg klantvriendelijke support afdeling

6 september 2016 15:57
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Extra small

Ik schijf deze review voor de support. Dikke 10! Bart Koning heeft me geweldig geholpen met meerdere problemen met mijn site die door toedoen van mijzelf niet meer werkte. Thx Bart!

6 september 2016 15:30
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Small

Ik kan niet anders dan YourHosting alleen maar 10-en geven. Ik ben al jaren tevreden klant, ze bieden goede producten aan, geven goed advies, tegen een prima prijs. Daarnaast is de support afdeling echt top. Hoeveel vragen je ook hebt, hoe vaak je ze ook belt of mailt, ze zijn altijd klantvriendelijk en oplossingsgericht. Dit is echt een support afdeling waar vele bedrijven een voorbeeld aan kunnen nemen. Top!

6 september 2016 13:45
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Uitstekende service gehad bij het verhuizen van een domeinnaam waarbij de medewerker de tijd nam die nodig was om het proces direct goed af te ronden. Top!

2 september 2016 12:11
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Ik ben net zeer professioneel geholpen bij het opnieuw instellen van mijn mail account. Ik wil YourHosting graag hartelijk bedanken voor deze service. Jullie zijn een echte aanrader!

1 september 2016 23:07
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Ik had het gesprek met Daan de Weerd ik ben vol lof over hoe hij service verleend aan z'n klanten. Hij neemt alle tijd voor je om de instellingen door te nemen tot dat alle instellingen juist zijn ingesteld, zeer vriendelijk en professioneel.
Ik wil je hierbij nogmaals bedanken voor je support.

1 september 2016 17:20
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Extra small

Ongelooflijk slechte ervaring opgedaan bij dit bedrijf.
Mijn klanten, voor wie ik een site bouwde, hadden per abuis een verkeerd pakket gekocht. Dit was het MijnWebsite pakket. Een begrijpelijke vergissing, als je naar de naam kijkt. Maar, dit pakket kostte EUR 65,- op jaarbasis. Nogal duur in mijn beleving, maar die 15 euro die ze dan per jaar verschilden van MijnDomein, vonden ze niet heel erg, als ze maar gauw hun site online hadden.
Dit bleek ook een probleem te zijn. Zodra ik de FTP gegevens opvroeg, kon ik iedere keer niet inloggen. Gek. Ik wachtte een dag probeerde het opnieuw. Mislukt. Ik veranderde het wachtwoord. Weer mislukt. Nogmaals, en nogmaals. Alles faalde. Net maar even gebeld. Een vriendelijk klinkende meneer stond me te woord. Hij bleek toch niet heel zinvol. Hij vertelde me dat het verkeerde pakket was aangeschaft. Nou, zou ik toch denken; verander me van pakket en breng de overtreffende kosten in rekening. Dit was zijn voorstel echter niet. Hij vertelde me dat ik maar even EUR 72,- per jaar extra kon betalen. Dit was voor het kleinste pakket. Aha, en hoeveel schijfruimte heb ik dan? Hij had daarop een heel leuk antwoord: 1 GB.
'Meneer, ik krijg bij MijnDomein 2GB, voor iets meer dan de helft van uw prijs.'
'Dat kan. MijnDomein gebruikt andere servers en kunnen andere prijzen aanbieden, wellicht iets goedkoper, maar wij hebben heel snelle servers.'
'Nou, uit alle tests blijkt dat uw servers degelijk minder snel zijn, maar dat ter zijde. Mijn klant heeft nu 3 GB mail. Hoeveel hebben zij met uw voorgestelde pakket?'
'Even checken,.. 2 GB'
'Goed, dus we betalen de hoofdprijs voor ongelooflijk slechte service, mindere snelheid dan bij MijnDomein, minder schijfruimte voor de site dan bij MijnDomein en minder e-mail-ruimte dan bij MijnDomein?'
[Geen antwoord]
'Goed. Ik bel nu mijn klant, adviseer ze om over te stappen naar MijnDomein en ik raad uw Hostingbedrijf bij al mijn volgende klanten af.'
'Dat zou ik heel jammer vinden.'
'Ik vind uw service heel jammer, fijne avond.'
'Fijne avond.'

Hierna heb ik zo snel mogelijk de verhuiscode geregeld, MijnDomein aangeschaft en nu is het wachten tot 'YourHosting' de site vrijgeeft. MijnDomein beloofde mij dat dit maximaal 24 uur in beslag zou nemen. Ik zal maar geduld hebben.
Dit is dus mijn ervaring met 'YourHosing'. Ik raad haar niet af zijn mensen die alleen hun domein willen vastleggen, maar voor een website daadwerkelijk uploaden, is dit bedrijf verschrikkelijk duur en heeft slechte service.

*Dit is een eerlijke review. Ik word niet betaald of anderzijds enigszins gesponsord door MijnDomein. Ik gebruik MijnDomein verder wel bij al mijn andere klanten.

30 augustus 2016 22:15
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
2,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Niet alleen professionele maar ook vriendelijke support, die je niet met kluitje het riet in stuurt...

30 augustus 2016 10:26
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Medium

prima snelle en efficiente support van de kant van YourHosting (ondanks mijn ongeduld).

24 augustus 2016 18:00
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Kwam er zelf niet meer uit :( Maar door de hulp van Yourhosting kan ik nu aan de slag.
Ik werd geduldig door geholpen en kon "samen" de akties stap voor stap uitvoeren.

23 augustus 2016 14:50
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Jullie Stephanie van Polanen is klasse

mVg

Tom Manders

23 augustus 2016 12:26
Support
10,0
Kwaliteit
6,0
Prijs
6,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Uitstekend geholpen.

Klein minnetje, contact wachttijd

22 augustus 2016 16:19
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
4,0
0 10 4,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Gisteren heb ik gebeld met wat problemen omdat ik graag e- mailadressen wilde met een domein naam. En zelf niet goed wist hoe aan te pakken en te zorgen dat het ook nog zou gaan werken. Super telefoon gesprek gehad. Via team viewer, werd ik geholpen in een goed overleg. Echt een aanrader! vertel wat je van plan bent en ze helpen je zo verder!

17 augustus 2016 16:29
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Vandaag met de klantenservice gebeld i.v.m. ICT problemen.
De medewerker was uitermate klantvriendelijk en nam alle tijd waardoor met één gesprek alle problemen waren opgelost.
Ik heb zelden zo'n goede klantenservice meegemaakt en ben hier erg tevreden over.

16 augustus 2016 16:35
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Vandaag en voorheen een hele fijne ervaring gehad met de helpdesk. Naomi was bijzonder behulpzaam en gaf me nooit het gevoel dat ik te veel vragen stelde of dat ze haar calltijd kort moet houden. Ook wordt er altijd veel sneller geantwoord dan je verwacht. Tot nu toe heb ik echt alleen heel positieve ervaringen met YourHosting gehad. Dank daarvoor, jullie servicelevel en attitude is echt een verademing na wat ik de laatste paar weken doormaak met andere serviceproviders!

15 augustus 2016 20:44
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0