HostingWijzer

Your hosting hosting reviews vergelijken

Er zijn 590 ervaringen achtergelaten door klanten van Your hosting. De gemiddelde, algemene beoordeling die Your hosting heeft gekregen is 7,9.

0 10
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Ik kan eigenlijk niet alle onderdelen van Your Hosting beoordelen, want ik ben maar heel even klant geweest, maar ze hebben mij zo goed geholpen! Ik had bij hen de domeinnaam gekocht voor mijn blog hetisheerlijkinalkmaar.nl en wilde gaan bloggen via XelMedia omdat zij helemaal ingericht zijn op Wordpress. Ik had het eerst niet goed begrepen, maar het betekende dat ik één van de twee moest kiezen voor hosting. Het was logischer om uiteindelijk met maar één partij te maken te hebben, maar de geduldige, duidelijke en nergens sturende uitleg van de medewerkers van Your Hosting bracht me wel aan het twijfelen. Heel prettig was dat! En ik zal Your Hosting zeker onthouden voor de toekomst.

13 augustus 2016 15:10
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Ik was niet tevreden met mijn VPS en heb daarvoor geld terug gevraagd aangezien op de website van Yourhosting gewoon staat dat als je binnen 14 dagen je geld terug vraagt, je het geld ook zal krijgen. Nu heb ik een reactie gekregen dat ik mijn geld niet terug krijg omdat ik mijn product als bedrijf heb gekocht...

11 augustus 2016 15:31
Support
1,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
3,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Ik vind het een geweldige helpdesk. Ze nemen alle tijd om problemen op te lossen maar dat niet alleen, ze worden ook opgelost. Ik ben er heel erg blij mee.

4 augustus 2016 14:36
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Large

Door een misverstand werd onbedoeld mijn pakket verwijderd. Na contact met Naomi en later Bram werd alles in korte tijd weer hersteld. Bram hield mij gedurende de dag steeds op de hoogte van de voortgang. Echt top!

4 augustus 2016 09:02
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Medium

Zojuist gesproken met Dennis, Ik ben een leek op het gebied van domeinnamen hosting etc.Ik had een en ander fout gedaan. dit is keurig kosteloos hersteld. Ook het geduld van Dennis was groot (-;

Kortom bent u net als ik een leek, raad ik u aan niet het internet af te speur naar een hostingbedrijf dat het een paar euro per jaar goedkoper doet. Mijn ervaring is dat zo'n besparing ten koste gaat van de service. En ik kan niet zonder. Ben gewoon een zeer tevreden klant!

Groet,
Sven Schipper

3 augustus 2016 12:21
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Ik had net Bram aan de telefoon en die was super behulpzaam! Die heb mijn email archief kunnen redden nadat ik wat iets fout gedaan met DNS. Top service! Calm, goeie kennis en aardig. Thanks!

3 augustus 2016 11:56
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Als je vragen hebt word je vriendelijk,goed en geduldig geholpen.
En als er iets is dan kan je ook je verhaal doen en er word zeker naar een oplossing gekeken. Ik ben erg tevreden.En zeer klantvriendelijk!!

2 augustus 2016 11:12
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Prima support met veel geduld. door Bram te Pas

30 juli 2016 16:34
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Ben net klant geworden en had problemen het installeren van mail adres in apple mail. Het probleem was lasting te vinden. De mensen van support hebben mij heel erg goed geholpen. Ze zijn aardig, denken goed met je mee en zeer behulpzaam. Prettige communicatie en service! Ik ben een tevreden klant.

30 juli 2016 13:12
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Extra large

Ik ben zeer uitvoerig en duidelijk geholpen! Echt niets was te veel gevraagd! Werkte elke helpdesk maar zo!

28 juli 2016 14:16
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Extra small

Altijd bereikbaar.
Vriendelijk personeel.
Oplossingsgericht.
Duidelijk.
Gebruiksvriendelijk ook voor a-technische mensen :)

28 juli 2016 11:13
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
7,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Extra small

Netjes, duidelijk en behulpzaam te woord gestaan. keurig!

27 juli 2016 10:20
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
6,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Zeer tevreden over de support en het geduld.

26 juli 2016 15:53
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Ronduit slecht.
Onze VPS waar flink geld voor betaald is, is offline gehaald wegens meerdere DDOS'en waar wij de dupe van worden.

Eigenlijk de verantwoordelijkheid van de hoster maar ze leggen het vrolijk bij ons neer.

25 juli 2016 23:31
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
5,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Hebben net vele domeinnamen overgezet naar yourhosting.nl en support hierbij was echt voortreffelijk. Het support team, met name Thommas Verweij, hebben veel extra (maatwerk) inspanningen moeten leveren, wat ons ontzettend veel tijd heeft gescheeld. Dus bij deze nogmaals dank!

22 juli 2016 16:08
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0