HostingWijzer

Your hosting hosting reviews vergelijken

Er zijn 590 ervaringen achtergelaten door klanten van Your hosting. De gemiddelde, algemene beoordeling die Your hosting heeft gekregen is 7,9.

0 10
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

leuk en terzake kundig gesprek gehad met Bram te Pas.
Bij het opzetten van de site kwamen we tot de ontdekking dat bij werken met microsoft edge meerdere functies niet werken.
Dus verder in firefox.
Een gezellig gesprek op een hete dag (wo 20-07-2016)

20 juli 2016 15:58
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Erg prettig gesprek, met geduld uitleg ontvangen over email instellen in outlook, daarnaast met teamviewer uitstekende ondersteuning

20 juli 2016 15:38
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Super geholpen bij het redirecten van mijn website!
Echt prettige medewerker gesproken die ook nog eens de nodige hulp gaf.

15 juli 2016 13:35
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Super geholpen met al mijn vragen bij de klantenservice. Op elke vraag een helder antwoord, waar ik meteen verder mee kan.

15 juli 2016 11:26
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Medium

Ik blijf het doen: veren en pluimpjes uitdelen aan de jongens en meisjes van de helpdesk van Yourhosting. Altijd geduldig, vriendelijk, hulpvaardig en volop adviezen. Met zo'n service achter de hand is het geruststellend te weten dat ze in Zwolle mij weer met raad en daad bijstaan als het dreigt mis te lopen.
Heel fijn als je vastloopt met het online zetten van websites van huisartsen. Met de ondersteuning van Yourhosting kom ik er altijd uit.

14 juli 2016 22:19
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Heel fijne, vriendelijke en snelle service. Je krijgt snel antwoord op je vraag en medewerkers zijn bereid je extra te helpen. De website is prettig en overzichtelijk, ook het gedeelte voor de gebruikers.

14 juli 2016 08:52
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Small

Altijd bereid om je te assisteren als je iets niet weet. Erg klantvriendelijk en ter zaken kundig.

13 juli 2016 18:41
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Na meerdere jaren prettig met een pakket bij Your Hosting te hebben gewerkt wilde ik dit pakket opzeggen en het was fantastisch hoe ik hierbij ben geholpen door Dennis via de Chat-service.

13 juli 2016 16:54
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Ik heb alleen domeinnamen geregistreerd, dus ik kan eerlijk gezegd weinig zeggen over de kwaliteit of prijs (en deze verhouding), maar ik word altijd netjes en super aardig geholpen als ik de klantenservice bel! Binnenkort ga ik ook een hostingpakket afnemen en dat zal ik dan zonder twijfel bij YourHosting doen.

13 juli 2016 11:47
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Ik ben telkens weer verrast door de support die gegeven wordt door het team van Yourhosting. Heel erg behulpzaam. Keep going.

13 juli 2016 11:21
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Ik heb recent een proefversie van het office pakket besteld, ik had niet goed gelezen op de site hoe het in werking zou gaan, er bleek aangegeven te zijn dat na de proefperiode er een betaalde regeling in werking zou gaan, toen ik een maand later een facatuur zag verschijnen was ik in paniek, toen werd ik uitbundig geholpen door een goed service team dat mijn pakket snel en zonder problemen op heeft gezegt,
ik ben erg blij met yourhosting, ookal heb ik er geen abonnement lopen op het moment

11 juli 2016 22:58
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Top service

11 juli 2016 22:23
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Small

De installatie van wordpress op een subdomein wilde maar niet lukken. Vanavond uitstekend geholpen door Bram te Pas van Yourhosting. Met alle geduld zijn al mijn specifieke vragen beantwoord. Werd er naar mijn wensen gevraagd, die vervolgens werden uitgevoerd. Wat is het fijn als je er zelf maar niet uitkomt en dat het daarna met support weer werkt naar behoren!

7 juli 2016 21:13
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Zeer KLANTHOUSIASTE medewerkers bij Yourhosting. Vanaf het begin dat ik klant ben en ook vanavond weer super geholpen. In dit geval door Thommas Verweij... Top dat je snel en begrijpelijk geholpen wordt. En ik maak het in mijn dagelijks werk vaak mee dat je afhankelijk bent van ICT helpdesks.. Ik raad een aantal medewerkers een interne bijscholing bij Yourhosting dan ook van harte aan.

6 juli 2016 21:29
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Medium

Wij hebben al geruime tijd twee domeinen met websites via Yourhosting. Onze ervaringen zijn gewoon TOP. Goed bereikbaar en goede kwaliteit. Vriendelijke medewerkers en je wordt ook gewoon fijn en snel geholpen. Echt een aanrader!!!

5 juli 2016 21:18
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0