HostingWijzer

Your hosting hosting reviews vergelijken

Er zijn 590 ervaringen achtergelaten door klanten van Your hosting. De gemiddelde, algemene beoordeling die Your hosting heeft gekregen is 7,9.

0 10
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Small

Onze ervaringen met Yourhosting zijn absoluut positief. Sinds 2006 wordt onze site door Yourhosting gehost. Hoewel altijd tot grote tevredenheid zijn wij in verband met de bouw van een nieuwe site 2 jaar geleden toch verhuisd. Dat hadden we beter niet kunnen doen ...
Dit jaar weer terug bij Yourhosting. Alles draait weer perfect en dat geeft rust.
Een groot compliment verdient de klantenservice: korte wachttijd, zeer vriendelijke medewerkers, ter zake kundig en oplossingsgericht.
Het moet wel heel raar lopen willen wij weer naar een andere host overstappen.

30 juni 2016 11:51
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Het aanvragen van URL en de wijze waarop Your Hosting je door de diverse pakketmogelijkheden heen helpt gaat snel en uiterst gemakkelijk. Een graad in de hogere wiskunde heb je niet nodig om snel te kunnen beschikken over je omgeving (binnen een half uur!!). De pre-sales is 1 ding, de waarde van de relatie wordt bepaald door de omgang met supportvragen.
Ook hierover ben ik uiterst tevreden. Een empathishe en flexibele opstelling van de afdeling support is wat ik ervaar. Keep it up!!

30 juni 2016 10:07
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Snelle en goede support

29 juni 2016 12:50
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Small

Telefonisch goed bereikbaar en altijd efficiënte hulp. Marco was de redder in de nood op adequate en prettige wijze. Ik kon weer verder aan 't werk.

28 juni 2016 20:39
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Medium

..... voor migratie van domeinnaam van KPN naar YourHosting contact gehad, in een paar uur tijd alles voortreffelijk geregeld !

Net als de eerdere ervaringen: TOP

27 juni 2016 19:31
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

De mensen van Yourhosting doen hun uiterste best om hun klanten goed van dienst te zijn. En met succes!

25 juni 2016 11:30
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Hoewel de website van Yourhosting behoorlijk overzichtelijk is, maakte ik recent wat onhandige keuzes. Een telefoontje naar de support afdeling was voldoende om die keuzes ongedaan te maken én om goed advies te krijgen.

25 juni 2016 10:05
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Vanmiddag geholpen door Stephanie van Polanen.
Ze heeft het probleem opgelost op een klantvriendelijke manier.
Ben tot nu toe erg tevreden over Your Hosting.

24 juni 2016 14:43
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Vandaag met Bram gesproken over een probleem met mijn domeinaccount. De service was snel en zeer correct. Als ik een nieuwe domeinnaam nodig heb zal ik weer gebruik maken van Your Hosting.Bram dank voor de service.

17 juni 2016 11:08
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Large

Vandaag heb ik Bram te Pas verteld hoe ik ontzettend geniet van de gesprekken die ik heb met medewerkers van Yourhosting. Wellicht komt dat omdat ik als verandermanager binnen Customer Contactcenters ook anders heb ervaren. Zowel Bram als zijn collega's zijn professioneel, benaderbaar, oprecht geïnteresseerd en behulpzaam. Ze vragen net die ene vraag om je als klant nog meer van dienst te kunnen zijn. Ik geniet hiervan. Jullie zijn een voorbeeld voor anderen.

16 juni 2016 19:55
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Extra small

Zeer vakkundige medewerkers en goed ingerichte web-functies.
Perfect.

15 juni 2016 18:52
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Medium

Ik ben al een jaar of 7 klant van YourHosting en zeer tevreden over de service, supportfunctie en technische ondersteuning. Altijd erg thuis gevoeld bij deze onderneming.

11 juni 2016 07:43
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Doordat wij zelf niet goed met het inlogwachtwoord omgegaan waren, waren zowel de mail als de website uit de lucht geraakt. Thommas heeft dit heel snel kunnen verhelpen voor ons. Super service

10 juni 2016 14:55
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Medium

Gebruiksvriendelijke omgeving en met name een uitstekende klantenservice, die niet alleen meedenkt, maar verder denkt!

9 juni 2016 16:13
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Ik werd geheel juridisch terecht aangemaand met aanmaningskosten, maar door bepaalde omstandigheden die ik redelijk vond toch even contact gezocht met de helpdesk. Ik werd geholpen door Tommas die de situatie goed begreep en de aanmaningskosten afboekte. Moet zeggen dat ik mijn domein opgezegd had als er geen begrip was geweest. Ik hou niet van onbuigbare antwoordautomaten aan de andere kant van de lijn en Tommas heeft de eer van YourHosting met verve gered.

1 juni 2016 21:00
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0