HostingWijzer

Your hosting hosting reviews vergelijken

Er zijn 590 ervaringen achtergelaten door klanten van Your hosting. De gemiddelde, algemene beoordeling die Your hosting heeft gekregen is 7,9.

0 10
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Mijn ervaringen met Your Hosting zijn erg positief.
Bij mijn eerste aanmelding werd ik goed geholpen met het kiezen en registreren van mijn domeinnaam, vervolgens ben ik goed geholpen met het in de lucht krijgen van mijn e-mail. Nu ben ik bezig met het maken van mijn nieuwe website. (ja, ik heb mijn huidige pagina door iemand anders laten maken)
Aangezien ik mezelf bestempel als 'digitale-nono', heb ik al diverse keren met de support medewerkers gesproken over waar ik precies wat kan vinden, toevoegen of hoe ik überhaupt dingen moet doen voor mijn website :-). Elke keer ben ik uiterst vriendelijk en geduldig te woord gestaan, kreeg ik goed antwoord en kon ik verder met het maken van de site die ik graag online wil zetten straks. Ik ben er nog niet, dus ik verwacht nog wel een aantal keer te moeten bellen, maar het gaat goed komen met behulp van de support afdeling van Your Hosting! Top jongens, alvast enorm bedankt voor jullie hulp tot dusver!!

1 juni 2016 12:11
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Mijn eerste aanmelding en reservering van een web side adres
was, voor mij als oude man van 75 jaa,r een moeilijk verhaal.
Toen ik dus de helpdesk belde werd ik perfect door het programma heen geholpen en hebben we samen de bestelling
tot een goed einde gebracht. Dit was een verademing , hoe vaak komt het niet voor dat je met tegenzin wordt geholpen.
Hiermede kan ik dus nu alleen de aanmelding beoordelen,
maar hoop ook dat ik over enige tijd ook zo positief kan zijn over de rest van jullie diensten .

30 mei 2016 14:31
Support
10,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
6,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Bij telefonisch contact altijd wordt je vriendelijk te woord gestaan. Men is erg behulpzaam. Helaas is er geen communicatie als er problemen zijn met de website en deze wordt gewoon offline gehaald en daarna krijg je pas een mail. dit zou anders moeten.

27 mei 2016 12:27
Support
9,0
Kwaliteit
5,0
Prijs
7,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Extra small

Yourhosting staat altijd klaar voor zijn klanten.
Je kan met je vragen terecht per mail maar ook telefonisch (wat mijn voorkeur heeft).
Vandaag heel goed geholpen door Stephanie. Ze heeft mij geholpen en mijn probleem is opgelost. Goede en duidelijke communicatie. En ze heeft de tijd genomen om mij echt te helpen. Een compliment waard.

25 mei 2016 18:13
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Yourhosting misleidt door klanten met goedkope registraties binnen te lokken. Eenmaal binnen blijkt dat je voor werkelijk alles moeten betalen wat bij andere bedrijven meestal inclusief is.

Yourhosting licht klanten op door onrechtmatig te stellen dat de wet van Dam geen betrekking heeft op hun diensten. Zij stellen onrechtmatig dat de klant bij verlenging na een jaar opnieuw vast zit aan een jaarcontract, terwijl de wet stelt dat klanten na een jaar maandelijks kunnen opzeggen.

Wegblijven bij deze boevenbende dus.

24 mei 2016 12:39
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Medium

Als ik support nodig heb dan bel ik altijd liever omdat ik dan meestal meerdere, kleinere vragen heb. Die worden steeds meteen, uitgebreid en op een aardige manier beantwoord totdat ik weet wat ik moet weten.

20 mei 2016 18:15
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Medium

Zeer goede klachtenservice.
Prettig geprijsd.
Goede hosting
Kortom: AANRADER!

20 mei 2016 15:21
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Beste Your Hosting,

Ik heb zojuist met Stephanie van Polanen gesproken over het instellen van de mail ingaand en uitgaand. Ze kwam bij mij heel professioneel, rustig en niet dwingend over. Zoals je wel eens meemaakt bij bedrijven waar je als een nummer word behandeld , maar bij haar niet! Top Service .Dit had ik ook nodig om de juiste stappen te nemen om verder te kunnen met mijn dingen waar ik tegen aan liep. Inmiddels is het probleem opgelost en wil bij deze Stephanie ook van harte bedanken voor haar uitstekende service.

Met vriendelijke groet,

Emile Jongsma

Team Jongsma Taxiservices

p.s ik hoop dat het oplossen van de problemen met Mijn Website binnenkort ook zo worden behandeld

18 mei 2016 15:08
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Altijd even servicegericht en behulpzaam. Aan het eind van het gesprek is mijn probleem bijna altijd opgelost en anders gaan ze door tot het opgelost is. Vriendelijk en geduldig met de klant omgaan daar mogen velen nog een voorbeeld aan nemen.

12 mei 2016 12:30
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Zeer goede service! Erg vriendelijk en adequaat.
Zeer aan te bevelen...

11 mei 2016 11:58
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Erg tevreden, snelle reacties bij vragen op de support afdeling, correcte opvolging en goede oplossingen. Kortom: Klantvriendelijk!

9 mei 2016 15:50
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Small

Snel en goed antwoord op mijn vraag; het probleem werd meteen opgelost. De vraag aan het eind van het gesprek hoe e.e.a. bevalt, vond ik een goede service.

6 mei 2016 10:09
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Een vriendelijk telefoongesprek, waarbij ik goed geholpen werd.

4 mei 2016 23:16
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
6,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Ik heb alleen ervaring met de helpdesk, aangezien ik door een fout van mijn kant 3 domeinnamen registreerde, maar ze na een week al weer moest verhuizen. Maar zonder enige irritatie of weerstand ben ik daar deskundig en plezierig mee geholpen.

3 mei 2016 16:24
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Prima telefonische ondersteuning met veel geduld !

1 mei 2016 22:28
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0