HostingWijzer

Your hosting hosting reviews vergelijken

Er zijn 590 ervaringen achtergelaten door klanten van Your hosting. De gemiddelde, algemene beoordeling die Your hosting heeft gekregen is 7,9.

0 10
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Moest eerst eindeloos wachten voor ik iemand aan de lijn kreeg, maar Bram heeft een hoop goed gemaakt. Zeer plezierig geholpen door hem..

28 april 2016 16:53
Support
9,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
6,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Medium

Ben al jaren aangesloten bij Your Hosting en kan niet anders melden:altijd naar volle tevredenheid. Een aanrader!

26 april 2016 11:51
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Small

Zeer fijne hulp aan de telefoon. Meteen antwoord op alle vragen! Vriendelijk en enthousiast geholpen.

23 april 2016 08:20
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Uitstekend geholpen!

20 april 2016 17:29
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
5,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

uitstekend support

20 april 2016 16:32
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
6,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Topservice! Snel en top hoe het team van Yourhosting proactief alles voor me geregeld heeft om mijn email binnen een heel kort tijdsbestek helemaal werkend te hebben!

19 april 2016 13:13
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Large

Zeer goede ervaringen met deze hosting partij.
Wordt telkens goed en accuraat geholpen door bijv een Michiel Roskam en Johannes Bos,de heren weten waar ze het over hebben en zijn zeer klantvriendelijk.Compliment.

18 april 2016 19:38
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

ik ben buitengewoon goed en snel geholpen door Bram Petri
zeer correct, doeltreffend, fijn dat ik nu weer verder kan!

15 april 2016 15:22
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Sinds de overstap naar een VPS-pakket liggen onze websites er regelmatig uit. Vaak allemaal tegelijk, terwijl de overstap naar VPS juist is gemaakt om de websites van elkaar te isoleren. Veel bellen, lange wachttijden, onwetende mensen bij de support desk en je krijgt totaal niet tussen de oren dat dit ons geld kost. Oplossing traag en probleem blijft.

14 april 2016 15:18
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

BEKIJK A.U.B. EEN PAAR PAGINA'S VAN DEZE SITE. zE HEBBEN ER ZELF EEN AANTAL POSITIEVE BERICHTEN OP GEZET. VANAF DE 2 PAGINA KOMEN DE ECHTE.

14 april 2016 15:17
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Dit is een bedrijf dat zonder ook maar iets te leveren toch talloze rekeningen blijft sturen met continu wisselende bedragen en verhogingen en hopen door je maar regelmatig te bedreigen toch gaat betalen.
WAARSCHUWING...GA NOOIT MET DEZE OPLICHTERS IN ZEE..! NEEM GEEN RISICO EN DOE HIER JE VOORDEEL MEE.!

14 april 2016 14:44
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Extra small

alle verwijzingen werden weer goed gezet en de software installatie goed gezet en nu kan ik beginnen met mijn aanpassingen. Zonder hulp van Yourhosting was dit niet gelukt! Top service!!!

14 april 2016 08:35
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Medium

Geweldig om op zaterdagochtend te worden geholpen! Dan weet je dat je de werkweek weer goed kunt starten en heb je ook nog een rustig weekend. Ter zake kundige medewerkers. Rust in het gesprek. Vraag is beantwoord en opgelost. Zo! Nu weer lekker doorwerken dankzij Yourhosting!

9 april 2016 10:28
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
6,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Extra small

Ik werd goed geholpen aan de telefoon. De medewerker had geduld en hielp net zo lang mee tot ik geen vragen of problemen meer had. Ze kwam op het einde nog met een tip, namelijk het gebruiken van mijn webmail bij Yourhosting, waarvan ik niet wist dat ik dat had. Ik ben nu geholpen met mijn Wordpress website en ik kan nu zakelijke e-mails sturen vanaf mijn Webmail :)

8 april 2016 17:30
Support
8,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Small

Al jaren klant bij Yourhosting (inmiddels 15 klanten bij ze onder gebracht) en weer uitstekend geholpen net aan de telefoon. Goede service en vriendelijke mensen. TOP!

7 april 2016 13:35
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0