HostingWijzer

Your hosting hosting reviews vergelijken

Er zijn 590 ervaringen achtergelaten door klanten van Your hosting. De gemiddelde, algemene beoordeling die Your hosting heeft gekregen is 7,9.

0 10
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

In alle contacten die ik tot nu toe met YH gehad heb ben ik zeer kundig ,adequaat en vriendelijk geholpen. Zeer tevreden

7 april 2016 09:55
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Een goede review voor Yourhosting omdat ze erg coulant zijn geweest naar mij toe nadat ik zelf een fout had gemaakt bij het opzegging van een account. In plaats van een heel nieuwe jaar te moeten betalen hoefde ik nu slechts 1 maand af te rekenen. Dankjullie wel voor de goede service!

5 april 2016 10:41
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Extra small

Het is even zoeken naar het juiste support-telefoonnummer van yourhosting. Eenmaal gevonden dan verloopt alles telkens soepel: mijn vragen worden goed en vriendelijke beantwoord en eventuele problemen worden opgelost.

4 april 2016 12:37
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Puike en vooral snelle service, zoals het hoort! Ben 2x zeer klantvriendelijk verdergeholpen door Thommas.THX Thommas!Sinds jarenlang een tevreden klant (2005)

28 maart 2016 10:17
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Small

Beter uitleg na dat je een domein gekocht heb aangaande het valideren.

24 maart 2016 13:43
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Snelle reactie enprimazeer vriendelijke service.

22 maart 2016 16:02
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Super,

Ik word zelfs op een zaterdag middag geholpen door de live chat. De mensen begrijpen meteen waar ik mee bezig ben en we zijn er altijd samen uitgekomen en ben dus zeer tevreden met het support! Verder is alles bij de account instellingen ook heel duidelijk en makkelijk geregeld! Daarbij is YourHosting zeker een aanbeveelde als je zoekt naar een fijne hosting provider.

19 maart 2016 15:48
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Small

allemaal op zich best prima hosting bedrijf. maar ik wil een webhostingbedrijf waar ik echt contact kan hebben met de service medewerkers, hier is dat niet mogelijk. (vroeger wel meen ik mij te herinneren) Nu liggen ook de statistieken eruit die in het pakket zitten. hier kom ik nu opeens achter, in plaats van dat ze mij op de hoogte ervan brengen. ik voel me niet serieus genomen...

16 maart 2016 21:44
Support
2,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
6,0
Algemeen
6,0
0 10 6,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Prijs en service/ kwaliteit prima tevens erg klantvriendelijk bedrijf.

16 maart 2016 16:00
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Extra small

Perfecte en snelle assistentie van Thommas. Droeg oplossing aan en zorgde dat die in een paar minuten werkte.

16 maart 2016 08:33
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Ik ben bijzonder tevreden over de duidelijke en klantvriendelijke wijze waarop Vincent van Veenendaal mij heeft geholpen met Office 365

Vincent
Hartelijk bedankt

Met vriendelijke groet

Wil Bogman

15 maart 2016 17:02
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Dennis heeft me snel en vakkundig geholpen bij het instellen van de email op mijn eigen outlook. Voor mij een wirwar van wachtwoorden en accounts maar met de hulp van Dennis was het zo klaar!

14 maart 2016 10:03
Support
10,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Bij het updaten naar een nieuwere versie van Wordpress ging er iets mis. Een 'Fatal error' melding zorgde ervoor dat onze website uit de lucht was. Eèn telefoontje naar Your Hosting waar Bram uitstekend heeft geholpen en 10 minuten later de site weer draaide. Thanx Bram!

4 maart 2016 10:12
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Na erg lang heen en weer gemail (met een ander mailadres van een andere provider) over een niet werkend mailadres uitstekend geholpen door Thommas. Alles werkt nu naar behoren. Fijne service uiteindelijk!

3 maart 2016 14:55
Support
7,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
7,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Medium

Nu voor de tweede keer gebeld met de Klantenservice sinds de upgrade naar een groter hostingpakket. Ik kon mijn vraag in "lekentaal" stellen en Johannes legde mij dit "technisch" zo uit dat ik e.e.a. nu kan toepassen. Ik voelde mij zeer goed geholpen.

29 februari 2016 12:16
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0