HostingWijzer

Your hosting hosting reviews vergelijken

Er zijn 590 ervaringen achtergelaten door klanten van Your hosting. De gemiddelde, algemene beoordeling die Your hosting heeft gekregen is 7,9.

0 10
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Medium

Alleen maar positieve ervaringen met Your Hosting. Product is goed en ook de geboden service is top. had net een issue met de mail en binnen een paar minuten was dit opgelost zonder lang te hoeven wachten. Maak ik bij andere hosters wel eens anders mee.

25 februari 2016 14:19
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Ondanks al mijn eerdere klachten bij hun over het onwettig stilzwijgend verlengen van contracten, krijg ik to zo ver geen antwoord van ze (naast automatische dreigmailtjes en sms dat ik nieuwe facturen moet betalen).
Voor iedereen die nog niet overtuigd is van deze criminele praktijken, kijk ook eens op deze sites:
http://www.42bis.nl/2014/08/de-boeven-van-yourhosting-omzeilen-succesvol-de-wet/
https://ictrecht.nl/domeinnamen/de-wet-van-dam-ook-voor-domeinnamen/
http://gathering.tweakers.net/forum/list_messages/1583010
http://www.ispgids.com/ervaringen/yourhosting
https://www.facebook.com/yourhostingpraktijken/

24 februari 2016 13:08
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Small

In de vijf jaren dat ik mijn hosting door Yourhosting heb laten verzorgen, heb ik zelden problemen ondervonden. En áls die er waren, heeft de helpdesk me daar bijzonder vriendelijk en slagvaardig bij geholpen. Dat je voor die spoedhulp wat moet betalen, vind ik niet meer dan logisch en de tarieven daarvoor vind ik alleszins redelijk.

24 februari 2016 09:17
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
6,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Zoals al velen voor mij, ben ik ook slachtoffer van dit malafide bedrijf. Ze beweren de wet te kunnen omzeilen met kleine lettertjes. Ik adviseer iedereen geen enkel contract aan te gaan met deze organisatie. En iedereen die net als ik er helaas in getrapt is: betaal geen cent meer dan waar je zelf bewust voor getekend hebt! Ondanks alle bedreigingen heb ik meerdere zaken tegen ze gewonnen :D

23 februari 2016 18:42
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Niet alleen maar dat je moet betalen voor Telefoon support Yourhosting is een dief bedrijf, alles staat in de kleine letters van de Algemeen voorwaarden! opletten!!
Bijv. eens binnen, wordt je automatisch voor het volgende jaar ingeschreven, en daar moet je wel betalen, ook als het termijn nog niet eens is begonnen, Na een probleem met inloggen ( wachtwoord kwijt ) Ik moet nu betalen voor alle mijn domeinen + verwijzingen . Termijn begin 26 Februari 2016 tot en met 26-02-2017. We zijn vandaag de 18 Februari 2016 ( te laat !!! kleine letter zegt opzegt termijn een maand van tevoren. Nu ben ik te laat met deze termijn betaling (te laat voor volgende jaar was niet eens is begonnen) Bonus: nog een extra aanmaning boete Meer dan 20 euro omdat de automatische betaling van mijn bank niet door ging ....Lekker! Dus denk 2 keer voor dat je begin met yourhosting!!

18 februari 2016 20:46
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Nooit meer, duur voor wat je krijgt, geen goede assistentie en met opzeggen is het moeilijk. Oplichters praktijken

17 februari 2016 17:05
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Small

Waarom er zo veel hoge cijfers zijn gegeven is voor mij erg onduidelijk. Dit net als de manier waarop Yourhosting klanten mee behandelt. Ik heb een website gemaakt en krijg na een half jaar te horen dat ik de diensten die ik heb betaald en die ik wil gebruiken niet meer mag gebruiken. Hierdoor mag ik mijn website niet meer up-daten en dus eingelijk weggooien… Tenzij! Ik nattuurlijk 80 euro extra voor een jaar betaal. Want tja afzetters willen toch wel op een bepaalde manier hun geld binnen krijgen. De helpdesk is bijna altijd afwezig ik wacht op dit moment al 3 uur om het over dit probleem te hebben. En de website builder komt volgens mij uit het jaar 2000. vergelijk wordpress met Websitebuilder en je vergelijkt 2000 met 2015. Dit verschil is erg groot gezien het een slonzige website builder is. Veel hints gegeven en worden totaal niet doorgevoerd. Net als de verhuizing die ik heb aangegeven. 8 maanden verder en Yourhosting heeft nog steeds niks gedaan aan het verhuizen van mijn domijnnaam. Dus heb ik deze zelf handmatig omgeleid. Want blijkbaar heeft Yourhosting het te druk. Voor een hoge prijs geen kwaliteit, geen service, afzetterij, en nattuurlijk een aanpassing van mijn pakket halverwege mijn periode die betaald is. zodat ik niks meer mag of kan doen met mijn website via yourhosting. Ga hier niet heen belachelijke afzetters!

2 februari 2016 21:14
Support
2,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Onbereikbaar, antwoorden op emails duren eeuwen. Onviendelijke keuzemenu's op site. 15-20 minuten wachten tot je geholpen wordt via de telefoon. Enz. enz.

8 januari 2016 13:50
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
6,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Al jarenlang een tevreden klant. Alles werkt goed.
Klantenservice goed bereikbaar en zeer behulpzaam.
Ben heel blij met hun nieuwe programma waarmee je zelf eenvoudig mooie websites kunt bouwen!

Wel vind ik het zeer jammer dat er tegenwoordig een tarief gevraagd wordt, mocht je ergens hulp bij nodig hebben, bijvoorbeeld bij het installeren van een nieuwe dienst. Voorheen was dit niet het geval.

10 november 2015 10:21
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Large

Yourhosting is door zijn groei afgegleden van een fijne hoster naar een geldmachine waar alleen nog goede service krijgt als je extra betaalt.
Betaal je niet extra dan kun je zomaar 1 week wachten op antwoord. Fijn als je webshop uit de lucht is!!

Service is echt belabberd

3 november 2015 13:00
Support
2,0
Kwaliteit
6,0
Prijs
6,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Small

Prima ondersteuning gehad bij doorverwijzingen van websites.

20 oktober 2015 21:24
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Erg misleidende informatie op de website. Beloofd eenmalig een bedrag af te nemen en sluit vervolgens een contract af. Ik ben zojuist geforceerd om een rekening te betalen voor diensten die ik nooit heb aangevraagd zoals DNS-/redirect.
Heb de rekening betaald en nogmaals mijn ''contract'' opgezegd in de hoop dat ik nu van deze mensen af ben. Kortom: verschrikkelijke support, zeer onoverzichtelijk en duurder dan dat ze zelf aangeven. Mij is beloofd dat ik 12 euro per jaar zou betalen, terwijl er 30 op de factuur stond. Ik voel me opgelicht door YourHosting. Niet aan beginnen!

20 oktober 2015 12:40
Support
1,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
2,0
Algemeen
4,0
0 10 4,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Extra small

Met een splinternieuwe mac book pro heb ik problemen met Apple mail. Al mijn e-mails lopen via mijn websites die gehost worden door Yourhosting.nl. Nadat alles even goed werkt kan ik plotseling niet meer mailen. Na zelf wat te proberen Yourhosting gebeld. Uiterst geduldige en deskundige medewerkers blijven net zo lang meewerken totdat alles weer werkt. (en dat 2x per week). Nu maar afscheid genomen van Apple mail.
Kortom Heldesk van Yourhosting is echte een super plus van Yourhosting.

13 september 2015 15:15
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Medium

Uitstekende hulp via de chat, kundige medewerkers!

10 september 2015 18:38
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Medium

Gewoon erg goed bedrijf en personeel!

18 augustus 2015 12:01
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0