HostingWijzer

Your hosting hosting reviews vergelijken

Er zijn 590 ervaringen achtergelaten door klanten van Your hosting. De gemiddelde, algemene beoordeling die Your hosting heeft gekregen is 7,9.

0 10
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Terrible all around.
The hosting manager unclear and user-unfriendly. You get several login details which you will be messing up with and forgetting which one is which one. One for your email, one for your DNS settings another for your email. This company is seriously the worst provider I encountered. They charge for every little piece of service and product such as redirection of your domain name to the IP address of your server. This is such a rip-off hosting they will make you pay one year in advance. If you do not terminate your product before it terminates you'll be paying for another whole year. When I tried to terminate my product they insisted I have to pay whole one year of service in advance and refused to terminate it before that.
Be aware you're giving them explicit consent to prolong your services. If you don't terminate on time, prepare yourself to pay.
Customer is their lowest priority. When I expressed my disappointment with the absolutely terrible services their answer was they hold their ground and nothing has been done to make up for it or make me continue to use their services.

I would not recommend them to my biggest competitor! Don't fall to their low-cost scheme. Try some other provider and pay two or three euros more to avoid the difficulties which are the only thing they are able to guarantee.

AVOID!!!!

14 augustus 2015 16:16
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Large

Al bijna 15 jaar klant bij Yourhosting, maar de service wordt met de week slechter. Gebruikte IP-adressen komen regelmatig voor op SPAM-lijsten waardoor je als gebruiker ernstige hinder hebt. De helpdesk is echt dramatisch - weinig kundig personeel en ziet vaak niet de urgentie of technische achtergrond van het probleem in. Zeer weinig meelevend en gericht op oplossing van problemen. De helpdesk doet het vaak af met de mededeling dat ze het zullen onderzoeken; vaak komt er dan geen oplossing of antwoord. Sta op het punt om meerdere paketten en domeinen weg te halen bij Yourhosting. Wees gewaarschuwd!

14 juli 2015 22:54
Support
3,0
Kwaliteit
3,0
Prijs
6,0
Algemeen
4,0
0 10 4,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Extra small

Ik had een domain gekocht en je kon kiezen bij het registeren of je een extra hosting pakket wou. Er stond toen een optie tussen met alleen registeren. Ik had deze optie gekozen alleen ik kon de name servers niet instellen. Ik heb een ticket aangemaakt en kreeg als antwoord dat ik 6 euro moest betalen om de DNS aan te zetten. Belachelijk! Ik heb gelijk een verhuiscode aangevraagd om naar de concurrent te gaan.

8 mei 2015 15:01
Support
7,0
Kwaliteit
5,0
Prijs
1,0
Algemeen
3,0
0 10 3,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Large

Sinds enkele jaren klant bij Yourhosting (nou ja klant, ik neem een hostingpakket af). Wat mij is opgevallen, is dat sinds de groei van het bedrijf de helpdesk echt achteruit is gegaan. Het is nu een soort call center dat opereert op het niveau van 'zit de stekker er in' en 'probeer eens een reset'.
De klachten die je hebt worden niet gelezen, je krijgt een standaard mail terug. Om razend van te worden. Je mailt weer terug met nog een uitleg/bewijs en weer een ander persoon stuurt een mail waaruit blijkt dat hij zich niet heeft verdiept in de zaak. Ik heb 9 websites bij YH en het is een heel gedoe om alles te verhuizen, maar vandaag heb ik toch het besluit genomen om dat te gaan doen. Een product of dienst is net zo goed als de bijbehorende service en die is absoluut onder peil. Er is geen bereidheid om de problemen klantgericht op te lossen, alleen maar 'hoe krijg ik mijn mailbak leeg voordat ik naar huis kan'.
De helpdesk bestaat uit parttimers en iedere keer als je een antwoord krijgt is het van iemand anders. Niemand is betrokken, niemand is verantwoordelijk voor het oplossen van een probleem. Ze weten niet meer dan er in de FAQ staat op de website. Alle vragen en problemen die buiten de FAQ liggen, zijn onoplosbaar door gebrek aan kennis en de wil/verantwoordelijkheid om het probleem van de klant op te lossen.
In november loopt mijn contract af, ik heb de tijd om een goede verhuizing te organiseren. Maar liever zou ik mijn tijd aan iets anders besteden.

2 april 2015 21:58
Support
1,0
Kwaliteit
5,0
Prijs
6,0
Algemeen
6,0
0 10 6,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

zeer slecht. brengen allerlei bedragen in rekening die niet te traceren zijn. ik raad het iedereen ten zeerste af. Nooit geen yourhosting meer voor mij

30 maart 2015 12:40
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Large

Uit het support telefoongesprek met Yourhosting medewerker begrepen we dat het Z1 pakket niet langer aangeboden wordt en dat er voor ons een goedkoper soortgelijk alternatief pakket bestaat; het Large pakket. In ons geval kwam dit nieuws net te laat omdat we weer voor een heel jaar Z1 hadden betaald. Dit vonden we spijtig en we trokken aan de bel bij Yourhosting. Ze hebben direct het pakket omgezet. De snelle en positieve reactie van Lieselot Verhulst van Yourhosting waarderen wij enorm!

29 december 2014 15:42
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Tijdje geleden een email pakketje besteld voor een klant. klant gebruikte het niet meer naar een paar maanden. Prima laat ik het aflopen. Krijg ik via de mail een factuur omdat blijkbaar mijn contract verlengd is met een jaar. ( ze hebben blijkbaar je toestemming gekregen via de voorwaarden. Walgelijke manier van zaken doen ) oké dacht ik raar. Verder ook geen mail gekregen dat het verlengd zal worden Kijken als ik het pakket kan beëindigen per direct. Nee hoor. je moet gewoon betalen ik denk als tussenoplossing ik betaal een maand en laat het beëindigen. Ook niet, direct betalen voor een jaar.
Dit is de laatste keer dat ik bij yourhosting iets bestel. het werken van dit bedrijf is crimineel. Ik raad mensen dan ook aan om NIET bij deze hosting te bestellen. er zijn Goedkopere en beter hosting bedrijven daar.

9 augustus 2014 05:51
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Large

Ik laat alle sterren zo staan.
Nooit aan beginnen, en zijn geld wolven, dus je betaald je een ongeluk als je denkt goedkoop uit te zijn.
Weken lang site niet te benaderen, en gebeld, gebeld, een e mail maar ze kunnen er niets aan doen. Monitoren dat doen ze, maar ik denk zelf dat ze andere monitoren hebben waar ze filmen of zoiets bekijken.
Heb nu een ander domein, en al die andere 6 die daar waren weggehaald.
Dus niet aan beginnen daar.

19 april 2014 17:37
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Slecht bereikbaar, niet behulpzaam, inflexibel. Raad iedereen af om yourhosting te gebruiken

Mijn domeinnamen zijn stilzwijgend verlengd.
Geprobeerd dat ongedaan te maken wat niet lukte.
Toen mijn domeinnamen opgezegd per het eind van de maand, maar moet toch de rekening voor het hele komende jaar betalen...

Totaal geen tegemoetkoming van yourhosting. Heb ze gevraagd me tegemoet te komen omdat dit natuurlijk nergens op slaat, maar ze zijn met geen mogelijkheid te bewegen.

Emails reageren ze super traag op

Helpdesk is telefonisch slecht te bereiken. 10 cent per minuut en had vaak na 10 minuten nog niemand aan de lijn. Heb ze meerdere keren gevraagd mij te bellen omdat (omdat ze langzaam reageren op emails, en telefonisch slecht te bereiken zijn), maar ze hebben me nooit gebeld.

Ik raad iedereen af om yourhosting te gebruiken

16 april 2014 20:23
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

- Support reageert vrij snel
- Yourhosting stelt zichzelf boven de wet
- Yourhosting heeft onduidelijke voorwaarden
- Yourhosting lost problemen niet op
- Yourhosting levert bestellingen razend snel
- Een supportcase heeft verschillende behandelaars
- Yourhosting geeft in een aantal weken een paar keer dezelfde antwoorden die kant noch wal raken
- Yourhosting kan geen verantwoording geven voor een factuur maar houdt voet bij stuk (het extreem lage factuurbedrag en de tijd die Yourhosting aan mij kwijt is geweest geeft al aan dat ze een hele slimme bedrijfsvoering voeren)

- Yourhosting zou een mooie klant zijn voor programma's als Kassa :)

Nooit meer yourhosting voor mij maar liever een bedrijf wat wel snapt dat klanten het bestaansrecht van een bedrijf zijn, dat je sommige kwesties niet te lang moet laten slepen.

28 maart 2014 09:16
Support
1,0
Kwaliteit
5,0
Prijs
4,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Ik ben laatst begonnen met het opstarten van mijn eigen bedrijf. Ik heb voor mail en website voor Your Hosting gekozen omdat dat het gemakkelijkst was. Ik had al eerder een domeinnaam bij hun geregistreerd en een hobby website aangemaakt. Met de dingen waar ik zelf niet uitkwam heeft men mij goed geholpen. De diensten waar ik voor betaal functioneren goed. Al met al geen klagen !!! Ik heb echter geen vergelijkingsmateriaal.

11 december 2013 17:41
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
5,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Medium

Wij zijn al een bestaande klant en moesten wat wijzigingen doorvoeren vwb domeinnamen voor ons bedrijf. Dit was binnen 1 dag geregeld.
Keurig netjes en prima service. Supersnelle reactie van Your hosting via mail ontvangen
Als ik sneller had gereageerd was het nog eerder gebeurd.
Das pas klantenservice!

28 augustus 2013 15:50
Algemeen
9,0
Prijs
8,0
Kwaliteit
9,0
Support
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Ik zit nu sinds een paar weken bij yourhosting en ik vind de service erg slecht.
De reactie van G. Stevens komt me bekend voor. Het is gebruikelijk als men een domeinnaam registreert, dat het dan als gereserveerd staat en niemand er aan kan komen Bij Yourhosting is het zo dat iedereen die naam nog kan aanvragen tot dat hij is betaald en verwerkt.

Ik lees veel reacties dat ze zo'n goede service hebben.. ik merk daar weinig van.
Als ik ze mail duurt het soms dagen voor dat ze reageren, waar ik me kapot aan erger, dat kán gewoon niet als hostingbedrijf.

Ik heb een creditfactuur bij ze, en het moet 10 dagen duren voor ze mijn geld terug storten, dat is geen service, dat is rente-trekkerij.

Ik zie veel reacties dat ze per telefoon zo'n geweldige hulp zijn.
Dat is zeer logisch mensen.. hoe langer ze je aan de telefoon hebben, hoe meer zij immers verdienen!

Ik heb daar een extra small pakket, misschien ligt het daar aan?
Dat je dan niet mee telt ofzo?

Hun systeem is echt geweldig, als hun service ook zo goed zou zijn, zouden ze een dikke 10 krijgen.
Nú is het zo dat ik vreselijk spijt heb dat ik mijn sites daar heb onder gebracht.
Want het is inderdaad zo: zolang ze niks extra verdienen besta je gewoon niet.

8 augustus 2013 18:42
Algemeen
1,0
Prijs
6,0
Kwaliteit
6,0
Support
1,0
0 10 1,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Hedenmiddag heb ik getracht bij YourHosting twee, voor mijn bedrijf, zeer belangrijke domeinnamen te registeren.

Als klant mag je van een Hosting Provider als Your Hosting verwachten dat ze aanvragen van bestaande klanten direct en accuraat afhandelen. Zeker bij registratie van domeinnamen is dit van cruciaal belang omdat een goede domeinnaam nu eenmaal schaars is en er veel kapers op de kust zijn.

Blijkbaar is men bij deze organisatie een andere mening toegedaan en vindt Your Hosting het belangrijker om een andere procedure te hanteren. Een procedure die evenwel tot gevolg heeft dat ondanks dat mijn bedrijf tijdig een aanvraag heeft gedaan voor een domeinnaam deze domeinnaam, met dank aan de ongelofelijk waardeloze inzet van Your Hosting, aan onze neus voorbij is gegaan en nu is geregistreerd door een ander bedrijf in New York.

Proficiat jongens, geweldig goed gedaan en hartelijk bedankt voor jullie waardeloze service.

Ik vraag me af, gezien de lauwe reactie van de medewerker van de klanten service, of het Your Hosting ook maar iets interesseert. Ik heb dan ook besloten op zoek te gaan naar een provider die z'n klanten wel serieus neemt en wel de service levert waar klanten op rekenen.

1 augustus 2013 20:49
Algemeen
3,0
Prijs
4,0
Kwaliteit
1,0
Support
1,0
0 10 3,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Z1

goeie service, snelle reactie. gisteren raakte ik mijn database kwijt (mijn fout) en vandaag was ie alweer gratis hersteld. ik heb er 3 pakketten, waar totaal 14 sites op draaien.

15 maart 2013 10:39
Algemeen
8,0
Prijs
8,0
Kwaliteit
9,0
Support
10,0
0 10 8,0