HostingWijzer

Your hosting hosting reviews vergelijken

Er zijn 590 ervaringen achtergelaten door klanten van Your hosting. De gemiddelde, algemene beoordeling die Your hosting heeft gekregen is 7,9.

0 10
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Small

Medewerkers bedankt voor de snelle reactie en de waardevolle tips. Het is voor mij als leek een heuse worsteling geweest in de afgelopen maand. De negatieve ervaring die ik vorige maand had met de heer Weenink hebben jullie voor mij omgezet in een mooie en leerzame ervaring. Mijn website ben ik aan het afronden en zal jullie team aanbevelen bij mijn kennissen
en vrienden.

Bedankt voor de steun en adviezen
Wim van Logten

12 februari 2013 16:14
Algemeen
9,0
Prijs
7,0
Kwaliteit
9,0
Support
10,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Wat een stelletje MISLEIDENDE idioten. Er is niemand maar dan ook niemand binnen de hosting business die er deze idiote uitspraken op na houd:

Ja sorry registereren van een domeinnaam is echt alleen registreren, als je er gebruik van wilt maken ben je verplicht een pakket af te nemen, ook als je alleen maar je eigen NS wilt instellen.

1 november 2012 18:18
Algemeen
1,0
Prijs
1,0
Kwaliteit
1,0
Support
1,0
0 10 1,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Die paar keer dat ik gebeld heb met een vraag ben ik snel op een prettige positieve manier geholpen, daar kan menig bedrijf een puntje aan zuigen. Ik ben erg enthousiast over Yourhosting

17 oktober 2012 21:23
Algemeen
10,0
Prijs
8,0
Kwaliteit
9,0
Support
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Large

Als je nog prijs stelt op service, en behulpzame antwoorden op vragen, dan is Yourhosting "the place to be." Ik zit nu jaren bij hen, en als ik eens bel wordt er snel opgenomen, en krijg ik steevast nuttige antwoorden. Het kan nog, klanten service!

11 oktober 2012 15:34
Algemeen
9,0
Prijs
6,0
Kwaliteit
10,0
Support
10,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Medium

Ik ben nu een paar jaar klant met diverse domeinen. De prijs/kwaliteitsverhouding is prima, er is nauwelijks uitval, de beheeromgeving is compleet en - sinds de site vernieuwd is - overzichtelijk.
De service is uitstekend. Binnen een half uur krijg je een reactie waar je wat mee kunt.
Ik kom bij kennissen en klanten ook andere providers tegen. Ik ben blij dat ik bij Yourhositing zit.
Ik beveel Yourhosting bij iedereen aan, zowel voor kleine pakketten (domeinregistratie en -forwarding) als uitgebreidere diensten (meerdere domeinen, databases etc.).

3 oktober 2012 15:49
Algemeen
9,0
Prijs
8,0
Kwaliteit
9,0
Support
7,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

De enige reden de Algemene Beoordeling niet op één ster te zetten, is dat de e-mails tot dusverre vriendelijk zijn.

Voor de rest is wat wordt aangeboden op de site misleidend. Je googled voor een hoster, een ziet dan dat ze .info aanbieden met de tekst "Plaats al je informatie online".

Bovenaan de pagina staat ergens wel iets geschreven van "doorlinkservice", maar geen zinnig mens ziet daarin dat dat betekent dat je gewoon de DNS niet in kan stellen. Overal elders heet het dan ook gewoon DNS, en het is vrijwel overal gewoon inbegrepen.

Per saldo krijg je dus een 'aanbieding' voor het eerste jaar van een 7 euro - waar nog 6 euro bijkomt omdat je geen DNS hebt en dus niets met het domein kan. Het statement naast de 7 euro dat je al je informatie online kan plaatsen is dus misleidend, want dat kán voor die 7 euro helemaal niet.

De prijzen na het eerste jaar zijn sowieso bizar 15,50 plus dus nog 6 voor DNS betekent 21,50 voor een .info domein. Elders is zoiets gewoon 8,50 tot 10 euro.

Mailen met support geeft vriendelijke antwoorden, maar het blijft een bureaucratische muur die zegt dat ze 'ter verbetering van de dienstverlening de opmerkingen zullen meenemen' - waarna vervolgens gewoon niets verandert.

YourHosting.nl verschuilt zich achter vage omschrijvingen van de producten om extra kosten te rekenen. Ver van wegblijven dus.

1 oktober 2012 11:10
Algemeen
3,0
Prijs
1,0
Kwaliteit
1,0
Support
2,0
0 10 3,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Medium

Goede performance, een overzichtelijke beheeromgeving, uitgebreide documentatie en snel & juist antwoord op helpvragen. Ik ben in augustus overgestapt en ben zeer tevreden met deze hostingprovider.

24 september 2012 19:27
Algemeen
9,0
Prijs
8,0
Kwaliteit
9,0
Support
10,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Extra small

Om twee *eigen* nameservers toe te voegen aan een zojuist besteld domein moet je bij yourhosting 0,50/mnd voldoen. Dit terwijl de feitelijke DNS-afhandeling in eigen beheer plaatsvindt en de servers bij SIDN geregistreerd worden...

Registratie voor 1 euro en dan allerlei diensten verplicht stellen (zonder dat die feitelijk nodig zijn) is ronduit misleidend.

2 augustus 2012 14:55
Algemeen
1,0
Prijs
5,0
Kwaliteit
1,0
Support
5,0
0 10 1,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Medium

Ik heb inmiddels al 2 jaar een pakket lopen bij Yourhosting. Hun service is gewoon zéér goed te noemen. De prijs is misschien iets aan de hoge kant, maar service geven doen ze zeker. Als je een vraag hebt, kan je hun altijd bereiken, via mail of telefoon, erg handig dus!

Ze zijn ook niet te beroerd om even iets op te gaan zoeken, of informatie geven. De mails zijn erg duidelijk en uitgebreid. Top dus!

27 juli 2012 18:13
Algemeen
9,0
Prijs
7,0
Kwaliteit
9,0
Support
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Extra small

Pas als Yourhosting je site heeft weggeflikkert, weet je wat Yourhosting waard is. Eigendomsrecht is dan ook niet meer van toepassing en al het geld dat je erin hebt gestoken, ben je kwijt.

17 juli 2012 16:26
Algemeen
1,0
Prijs
1,0
Kwaliteit
1,0
Support
1,0
0 10 1,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Small

Heb vandaag mijn wordpress-website omzeep geholpen. Vond op de website van Yourhosting een support voor installeren van hun backup die ze dagelijks van alle gehoste websites maken.
Nog geen 30 minuten later was mijn goede website weer in de lucht.
Grote klasse. Lekker snel en nog persoonlijk bericht dat de backup geplaatst was ook!

16 juli 2012 20:36
Algemeen
9,0
Prijs
9,0
Kwaliteit
9,0
Support
10,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Extra small

Ik ben sinds 2010 klant van Yourhosting. Een paar maanden geleden heb ik flink wat veranderingen online doorgevoerd. Yourhosting heeft me hierbij erg goed geholpen. Ik mail ze mijn vraag en binnen 24 uur heb ik een antwoord waar ik ook nog eens echt wat aan heb. Bellen met de helpdesk is mij overigens ook goed bevallen, want ook in dit geval kreeg ik een medewerker aan de lijn die mij prima geholpen heeft met mijn probleem. Ik ben dus wat je noemt een tevreden klant.

12 juli 2012 12:12
Algemeen
8,0
Prijs
7,0
Kwaliteit
8,0
Support
8,0
0 10 8,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Large

Tot voor kort was ik tevreden klant, hoewel ik de prijzen altijd hoog heb gevonden. Vooral dat de hosting tegenwoordig groen is vind ik echter gaaf, en toen ik een paar jaar geleden problemen had was de support goed. Er wordt 99,99% uptime gegarandeerd.
Helaas zijn er nu achter elkaar enkele storingen geweest. Daarbij bleek Yourhosting ineens volkomen onbereikbaar. Dit hoewel op de website staat dat ze altijd bereikbaar zijn, ook in het weekend.
Met Hemelvaart bijvoorbeeld lagen alle websites uren plat, en was het bedrijf niet te contacteren. Je kreeg een bandje te horen dat ze er niet waren. Pas uren later verscheen er een tweet van Yourhosting dat er een probleem was, en nog een tijdje later bleek de boel gefixed. Ik heb ze nog gemaild hoe ze nu om willen gaan met de 99,99% uptime garantie, maar daar heb ik nu, weken later, nog steeds geen antwoord op ontvangen. Ook op mijn tweets werd niet gereageerd.
Tenslotte zijn de tarieven voor hosting en domeinen ook nog eens flink verhoogd.
Alles bij elkaar is mijn waardering flink gekelderd.

2 juni 2012 16:46
Algemeen
5,0
Prijs
3,0
Kwaliteit
5,0
Support
4,0
0 10 5,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Helpdesk gebeld en zeer snel werd ik te woord gestaan.
Belangrijk punt vind ik dat er ook een gewoon nummer gebeld kan worden, wel zo handig vanuit het buitenland.

31 mei 2012 22:49
Algemeen
8,0
Prijs
7,0
Kwaliteit
8,0
Support
8,0
0 10 8,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Medium

We zijn al ruim 7 jaar klant bij Yourhosting. Wanneer je ze nodig hebt voor een probleem of vraag, krijg je altijd zeer snel een professioneel antwoord. Problemen worden altijd opgelost.
Niets anders dan lof voor ze.

15 mei 2012 11:21
Algemeen
10,0
Prijs
10,0
Kwaliteit
10,0
Support
10,0
0 10 10,0