HostingWijzer

Your hosting hosting reviews vergelijken

Er zijn 590 ervaringen achtergelaten door klanten van Your hosting. De gemiddelde, algemene beoordeling die Your hosting heeft gekregen is 7,9.

0 10
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Extra small

Alles is heel duidelijk, wn bij vragen of problemen zijn ze dnel en behulpzaam!

18 februari 2021 10:31
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Large

Snelle en goede reactie via whatsapp!

17 februari 2021 12:20
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Extra small

Al enkele domeinen hier onder gebracht en nog nooit problemen ervaren. Als er vragen waren vanuit mijn kant werd ik altijd snel en profesioneel geholpen. Kortom super support afdeling!

15 februari 2021 11:45
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Medium

Geduldig, to-the-point en duidelijke antwoorden gekregen van Armando.
Blijkbaar kan ons pakket sommige wensen niet vervullen en dat is dan weer jammer.
Maar Armando's support in de livechat was TOP.
COMPLIMENTEN !

8 februari 2021 14:49
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Large

Snelle support. Duidelijk beheer pagina. Top!

4 februari 2021 15:11
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Medium

Ik heb bijna nooit een probleem of iets waar ik niet uit kom want de informatie is altijd heel volledig, maar als je dan vast loopt is er ALTIJD en echt ALTIJD support via what's app, mail of telefoon. Altijd net zo lang totdat het opgelost is, echt super blij mee!

@Jerry, je bent een topper!

26 januari 2021 20:56
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Medium

Vandaag echt snel en goed geholpen middels chat!
Er werd echt meegedacht en meerdere opties werden gegeven om mijn issue op te lossen!

25 januari 2021 14:51
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Extra small

Overall great service. Customer support so proactive it's revolutionary. I asked a question about the SSL certificate and not only they set it up for me but they went to get my groceries, walked my dog and saved my marriage. I'm a new man now and I owe it all to Jeremy from support. He's the man, I love him. Wu-Tang is for now but myhosting.com is forever!

22 januari 2021 12:21
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Extra small

Lang geleden de website gemaakt via Yourhosting, geen idee hoe ik het moest wijzigen. Via de chat een super hulp gekregen van een medewerker, ik kon weer foto's uploaden en wijzigen. Ook hulp gekregen met de nieuwe instelling voor de email. Top bedrijf met vriendelijke medewerkers.

19 januari 2021 11:44
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

:) goede servere met goede uitleg :P

16 januari 2021 12:30
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Medium

Goede services
Snelle oplossingen.

13 januari 2021 12:46
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

We zitten al jaren bij YourHosting met grote tevredenheid
Ik kwam vandaag niet helemaal uit het aanpassen van e-mail-instellingen. Een chat geopend en had heel snel een mederwerker aan de andere kant. Via de chat zeer goed geholpen en alles is weer ingesteld zoals gewenst.

12 januari 2021 16:38
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Enkele dagen geleden was mijn site niet meer te bereiken. Dat is in deze tijd toch knap vervelend. Ik kwam in het weekend er achter. Toen het me niet lukte om het op te lossen, heb ik een berichtje naar Yourhosting gestuurd. Vanochtend om 9.00 hadden ze het probleem voor me op gelost. Super blij met hun hulp.

11 januari 2021 16:09
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Medium

1 van onze websites had een internal server error, dus die was niet meer te bezoeken, 1 appje naar de klantenservice was genoeg om het probleem binnen 10 min. Op te laten lossen. René reageerde steeds binnen een minuut, erg fijn die snelle service!

7 januari 2021 18:53
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Large

kundig geholpen, probleem oplossend /analyserend
mee denkend, wat wil je nog meer.. fijn bedrijf!!

23 december 2020 15:45
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0