HostingWijzer

Your hosting hosting reviews vergelijken

Er zijn 590 ervaringen achtergelaten door klanten van Your hosting. De gemiddelde, algemene beoordeling die Your hosting heeft gekregen is 7,9.

0 10
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

prima geholpen door Marco, eerder had ik een chat met een andere medewerker. Dit liep minder vlot, ik ben nu tevreden met de snelle afhandeling

22 oktober 2020 13:09
Support
8,0
Kwaliteit
6,0
Prijs
6,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Small

Ik ben al jaren klant van Yourhosting met 2 websites. In 2020 zijn ze gestart met migraties van de ene naar de andere server. Dit heeft geresulteerd in websites die al maanden niet
benaderbaar zijn, updates van WordPress die niet kunnen worden gedaan. Op de tickets die ik instuur wordt voortdurend gereageerd met "Vervelend en we zullen er alles aan doen". Maar er gebeurt helemaal niets en klachten worden niet serieus genomen.
Jammer.

21 oktober 2020 18:57
Support
4,0
Kwaliteit
4,0
Prijs
4,0
Algemeen
3,0
0 10 3,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Medium

Prima advies van Richard!

21 oktober 2020 18:47
Support
7,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Medium

vanmorgen geholpen door Marco, heeft even ingelogd met teamviewer en de email gegevens opnieuw aangepast, kon geen mail ontvangen, had te maken met migratie naar nieuwe server,
super snel geholpen!!

21 oktober 2020 10:41
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Zojuist enorm goed geholpen door Frouwke Travaille. Het is altijd even lastig om je vraag over te brengen als je zelf niet zo goed weet wat je wilt, desondanks ben ik enorm goed geholpen.

Alle vragen werden super beantwoord, inclusief handige tips, en linkjes, en de chatlog werd netjes naar me gemaild zodat ik alles nog eens kan terug lezen.

16 oktober 2020 15:34
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Large

Zojuist perfect geholpen via de klantenservice van YourHosting. E-mailproblemen die ik niet zelf kon oplossen. Een kort gesprek via de chat met Frouwke zorgde ervoor dat mijn probleem binnen no time opgelost was. Frouwke heeft me snel en heel duidelijk geholpen. Het probleem was meteen verholpen en ik kon snel weer aan het werk. helemaal top! Nog steeds erg blij met YourHosting en met dit soort klantenservice zal ik zeker nog klant blijven.

16 oktober 2020 13:52
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Vrijdag 9 oktober uitstekend en vlot geholpen door Richard Sebregts via Teamviewer. Voorts op een heel rustige en efficiënte wijze begeleidt om de nieuwe aanpassingen ook op een andere computer in te voegen. Ik ben zeer tevreden met deze deskundige en prettige begeleiding.

10 oktober 2020 12:29
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
6,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

goed en en snel geholpen

9 oktober 2020 11:15
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
3,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Extra small

prima begeleiding voor mijn probleem

9 oktober 2020 10:55
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Vandaag zeer goed geholpen bij het instellen van de nieuwe gegevens van de e-mail. Mijn ervaring is dat er telefonisch altijd op een vriendelijke manier geholpen wordt en dat er goed gekeken wordt naar een oplossing.
Heb wel wat moeite met de chat hulp omdat deze niet altijd beschikbaar is als het nodig is. Ook daar wordt je trouwens altijd vriendelijk en goed geholpen.
De robot hulp vind ik persoonlijk niets..

8 oktober 2020 13:15
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
6,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Goede ervaring , eerst even vennen aan elkaar ,er na zeer goed gegaan .

7 oktober 2020 19:15
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
3,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

zeer snelle en betrouwbare info/hulp ontvangen via de chat functie

7 oktober 2020 14:02
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Laatst kreeg ik als beheerder van mijn wesbite www.arves.org een melding van Joomla dat de PhP versie te laag was. Bij het melden van dit issue bij Yourhosting kreeg ik vrij snel een duidelijk antwoord met mooie instructie om die Upgrade te kunnen doen.

6 oktober 2020 11:28
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Extra small

ben al jarenlang klant bij dit bedrijf en nu werd het tarief zonder voorafgaande aankondiging een factor 3 verhoogd. Ik merkte het pas bij ontvangst van de factuur. Ik vraag mij af dit zomaar mag. Je kan toch niet zomaar tarief verhogen zonder de klant de kans te geven om van het contract af te zien. Nu zit ik er denk ik weer voor een jaar aan vast. Yourhosting servicelijn toonde weinig begrip. Deze werkwijze zal onderdeel zijn van hun verdienmodel. Ik vertrek.

6 oktober 2020 11:03
Support
5,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
3,0
Algemeen
3,0
0 10 3,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Medium

Prima service bij deze Yourhosting. Snel en duidelijke antwoorden. Ook voor mij als beginnend websitebeheerder. Een aanrader

5 oktober 2020 11:40
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0