HostingWijzer

Your hosting hosting reviews vergelijken

Er zijn 590 ervaringen achtergelaten door klanten van Your hosting. De gemiddelde, algemene beoordeling die Your hosting heeft gekregen is 7,9.

0 10
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Large

Door chat het probleem snel verholpen door een kundig persoon. Ik had al uren geprobeerd, maar mijn ip adres was in hun firewall terecht gekomen. Hier was ik dus ook niet zonder contact weer uitgekomen.

5 oktober 2020 10:54
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

snelle positieve reactie op mijn verzoek.

5 oktober 2020 08:44
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Medium

Al jaren klant van Yourhosting. Heb inmiddels 3 pakketten en over de 40 domeinen. Alleen jammer dat je niet meer rechtstreeks kunt bellen. Meest direct is de support-chat.
Wacht met smart op de migratie naar de PLEX-hostingmanager.

30 september 2020 11:01
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Ik ben gewoon erg tevreden. Vanmiddag support gevraag bij mijn e-mailinstellingen en uiterst vriendelijk en geduldig geholpen door Richard. Voor mijn verschillende mailadressen staat nu alles weer juist ingesteld en alles werkt weer naar behoren. Super fijn!

29 september 2020 14:20
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

wij hadden een probleempje met ons e mail account. Met behulp van Richard het euvel snel verholpen op een uiterst prettige en professionele wijze.

27 september 2020 12:14
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

snelle reactie en afhandeling bij probleem met e-mail account.

25 september 2020 14:28
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Ondersteuning verzocht voor Email instellingen.
Perfect geregeld door Yourhosting. Punctueel teruggebeld en perfect ingesteld in Outlook. Dat deze organisatie dat gratis doet terwijl Outlook geen product van ze is is geweldig.
Nogmaals, hartelijk dank.

Kiekenkids

25 september 2020 09:32
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Het duurde even voordat we contact hadden, maar uiteindelijk prima geholpen via de live chat.
bedankt namens de Gelderse Gladheid Bestrijding.

Johan

23 september 2020 14:32
Support
7,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Small

Hele reactieve support!

21 september 2020 09:35
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Small

de hulp op afstand en de chatfunctie werken supersnel en geen wachttijd!
Hier wordt ik nu blij van.

18 september 2020 14:30
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
6,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Prima, snel en duidelijk geholpen door support.

18 september 2020 10:40
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Extra small

Eigenlijk niet zo heelveel ervaring met de support afdeling omdat ik ze nagenoeg nooit nodig heb, diensten werken namelijk probleemloos.

15 september 2020 11:16
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Instellingen verander ik niet graag, toch ik ben zeer vlot uitstekend geholpen door een medewerker van u met de verhuizing van het email naar plesk
blij dat dit zo kon! in de review beoordeling wordt over prijs gesproken maar ik heb gewoon gebruik gemaakt van de helpdesk.

8 september 2020 11:43
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Plotseling kwam er geen mail meer binnen. Dat was even paniek. Na inlog kregen we eerst geen inzicht wat te doen. Na verloop van tijd kreeg ik de chat mogelijkheid in beeld. Daar werd ik zeer snel en adequaat geholpen door Richard. Het lijkt me goed dat deze mogelijkheid meer naar voren komt op de site van Yourhosting.

8 september 2020 10:44
Support
9,0
Kwaliteit
5,0
Prijs
8,0
Algemeen
4,0
0 10 4,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Medium

Supper online chat en overname computer gehad met helpdesk, door mail en windows 10 kreeg ik het zelf niet aan de gang, hulp via live chat en overname computer nu weer mail, al is het thunderbird, maar ik kan vooruit. Medewerker wist van geen ophouden, zelden zon volhouder meegemaakt.. top !

4 september 2020 16:34
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0