HostingWijzer

Your hosting hosting reviews vergelijken

Er zijn 590 ervaringen achtergelaten door klanten van Your hosting. De gemiddelde, algemene beoordeling die Your hosting heeft gekregen is 7,9.

0 10
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Zeer weinig support en slecht advies. Heel slecht bereikbaar. Geven geen updates over je domeinnaam hosting en ze laten je doorbetalen voor een domeinnaam die je hebt verwijdert of verhuisd zonder het te laten weten. Nemen geen verantwoordelijkheid voor storingen. BLIJF WEG VAN DEZE HOSTER!!!!!!!!!!

18 augustus 2020 18:31
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
2,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Frouwke super bedankt voor jouw hulp, je bent geweldig.

14 augustus 2020 14:18
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Uitstekend geholpen door Frouwkje Travaille! Het was geen eenvoudig probleem wat opgelost moest worden maar met veel geduld en doorzettingsvermogen is het haar gelukt! Ze heeft echt alle tijd genomen om het echt op te lossen. Het contact via de chat was erg plezierig. Echt een topper en dat maakt YourHosting voor mij ook een top bedrijf!! Veel dank!

8 augustus 2020 13:51
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Via de chat helpdesk super snel en goed geholpen door Richard Sebregts, top service.

5 augustus 2020 11:41
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Extra small

Alle moeilijkheden die ik tegenkom worden door de helpdesk vlekkeloos opgelost. Via directe, heldere chat. Andere hosters zijn misschien soms beetje goedkoper, maar bij Yourhosting betaalt het zich echt uit.

30 juli 2020 22:05
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Small

Onwijs fijne support gekregen van Richard Sebregts.
Ongekende klantvriendelijkheid en behulpzaamheid die je nog maar weinig tegen komt. Een absolute topper!

Groetjes,
Corinne Tettelaar
Een hele blije klant

29 juli 2020 18:01
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Vandaag contact gehad met Yourhosting ( overigens niet voor het eerst ) en zoals altijd weer super goed geholpen! Enorm fijn dat ze altijd goed bereikbaar zijn en je heel geduldig helpen als je er niet zo snel uit komt. Ben je nog op zoek naar een hosting, dan zou ik Yourhosting zeker aanraden!

29 juli 2020 14:34
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Small

Hartstikke goed geholpen door Richard.

29 juli 2020 14:29
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Ik ben zeer goed en snel geholpen

29 juli 2020 13:28
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Goed, snel en duidelijk geholpen. Thnx

28 juli 2020 16:34
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
7,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Goed, snel en duidelijk geholpen. Thnx

28 juli 2020 16:33
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
7,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Small

Gechat met Frouwke. Heeft me heel snel en adequaat geholpen. Duidelijke en vriendelijke uitleg.

28 juli 2020 14:04
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Prima ondersteuning.

22 juli 2020 10:48
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Medium

Ik ben net ontzettend goed geholpen door Richard Sebregts en heeft telefonisch en met Teamviewer alles weer helemaal in mijn mail goed neergezet. Ik had het zelf eerst geprobeerd maar heb hier niet zoveel verstand van en maakte het probleem ook erger. Na een kleine 15 min staat alles weer en kan ik weer heel fijn aan het werk. Premium support is voor mij wel echt een uitvinding!

20 juli 2020 13:36
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Small

Ik heb een premium abonnement. Dit heb ik inmiddels dubbel en dwars terugverdiend. De telefonische ondersteuning loodst mij keurig door het programma en helpt direct en correct.
Ben zeer tevreden over de support.

16 juli 2020 20:24
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0