HostingWijzer

Your hosting hosting reviews vergelijken

Er zijn 590 ervaringen achtergelaten door klanten van Your hosting. De gemiddelde, algemene beoordeling die Your hosting heeft gekregen is 7,9.

0 10
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Large

Kwaliteit en prijs zijn goed. De support is erg wisselend. Jammer dat er geen tel nummer is die je als klant kan bellen (zonder premium support af te nemen). Bij de gratis support heb je keus uit mail, WhatsApp of livechat. Er zijn veel medewerkers van de livechat die geen verstand van zaken hebben. Echter, kom je toevallig een ervaren werknemer tegen, dan wordt je fantastisch behandeld en kunnen ze elke vraag beantwoorden. Al om al niet ontevreden.

10 juli 2020 16:55
Support
7,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Extra small

Vandaag snel en met succes geholpen met foutmelding op iPhone. Vreemd dat dit zomaar optreedt, mooi dat het ook weer snel is verholpen met hulp van helpdesk.

10 juli 2020 14:51
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Goed geholpen door Frouwke om mijn uitgaande email via telefoon en Ipad weer werkzaam te krijgen!

10 juli 2020 11:57
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Small

Binnen 5 minuten verholpen waar wij al 2 dagen mee aan het stoeien waren, zeer netjes en fijn geholpen.

7 juli 2020 14:59
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Heel fijn hoe ik vandaag 2x ben geholpen met behulp van de chat. Snel, effectief en klantgericht. Op een manier die mij vertrouwen geeft.

26 juni 2020 11:27
Support
10,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
7,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Ben erg blij dat ze me steeds weer rustig helpen net zo lang tot het goed is. Top

26 juni 2020 10:07
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Extra small

Ik worstel al sinds de migratie van het Starthosting naar Yourhosting met mijn e-mail instellingen.

Vandaag heb ik support gehad van Richard Sebregts.
Wat is dat fijn. Het lijkt dan zo simpel wanneer zij het overnemen. Maar ook werd mij uitgelegd waarom en wat er fout stond. Heel veel geleerd.
Bedankt

25 juni 2020 14:40
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Mijn domein is overgezet naar een andere server en het lukte me niet om mijn e-mails om te zetten naar de nieuwe server. Ik werd toen uitstekend geholpen. Nu doet alles het weer. Ook dachten ze heel goed met mij mee. Top support!

23 juni 2020 15:09
Support
10,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Zeer stabiele hosting en wat ik nog belangrijker vind is de snelle en goede reactie van de helpdesk. Helemaal goed.

19 juni 2020 12:10
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Zeer goede ervaring met Yourhosting, voor de prijs zou je echt niet zelf aan een eigen server moeten beginnen. Support in geval van problemen ook zeer goed!

19 juni 2020 11:10
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Hele fijne support gehad. Eerder zijn er wat dingen langs elkaar heen gelopen via de mail, maar dat komt ook doordat er meerdere mails vanuit mij achter elkaar zijn verstuurd. Dit heeft mogelijk voor verwarring kunnen zorgen. Wel is er altijd geprobeerd mij zo goed mogelijk te helpen. Nu ook met de support. De medewerker nam ruim de tijd voor mij per telefoon en een teamviewer sessie. Sne l geregeld en duidelijk.

18 juni 2020 14:45
Support
8,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
6,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Medium

Door een migratie van de server werkte helaas de mail op geen enkel apparaat meer. Gelukkig nog voor dezelfde dag een belafspraak kunnen maken met Richard en binnen enkele minuten werkte alles weer. Snelle, duidelijke en supervriendelijke service!

17 juni 2020 14:15
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
6,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Medium

Welke klantenservice???????

28 mei 2020 14:47
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Erg goed, snel en duidelijk geholpen door Thommas. Uitstekende service! Heel blij dat het door hem toch gelukt is om mijn domein aan mijn website te koppelen, daar zou ik anders nooit uit gekomen zijn. Bedankt!

13 mei 2020 20:01
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Super geholpen door Thommas om de mail van onze camping te installeren op nieuwe pc, Top!

13 mei 2020 18:56
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0