HostingWijzer

Laatste hosting reviews

Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Ik was, na lezen vanr wat slechte reviews,wat huiverig om mijn domeinnaam en inbox over te zetten naar Hostnet. Toch gedaan omdat kennissen goede ervaringen hebben. NU twee weken bij Hostnet en alleen maar zeer positieve ervaringen met Helpdesk en Support. Jim en Dennis hebben mij zeer vakkundig en vriendelijk geholpen. Alle tijd genomen en zelfs via Teamview meegeholpen om instellingen bij WIX (die geen enkele support bieden) zodanig aan te passen dat alles nu werkt: website online, emails ontvangen etc. Alle hulde van een zeer tevreden klant

7 mei 2021 11:25
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Zeer goede ervaring met de helpdesk, zowel gewoon als premium

7 mei 2021 09:53
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Prijzen zijn enorm gestegen, klantenservice is niet/nauwelijks bereikbaar. Erg jammer, jarenlang tevreden klant geweest bij Versio. Was in de eerste instantie blij dat ik nog weg kon, maar wacht nu al 2 weken op mijn geld, antwoord van de klantenservice krijg ik niet. Wanneer je hierover klaagt op reviewsites of hun eigen forum, zeggen ze dat je contact moet opnemen met de klantenservice... Tja..

6 mei 2021 13:58
Support
1,0
Kwaliteit
5,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Super snel geregeld.

5 mei 2021 13:33
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

Altijd snelle en adequate afhandeling van vragen, of dat nu via het ticket systeem loopt of telefonisch.

4 mei 2021 12:59
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Extra small

Super snel via Whats app geholpen om m'n email te instaleren op mijn telefoon. binnen 5 minuten geregeld!

HEEL FIJN!

4 mei 2021 09:06
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Cloud86

Cloud86 review door

Ervaring met hostingpakket:
Cloud86 Start

Na nare ervaring met vorige webhoster . Recent overgestapt naar cloud86. Migratie verliep perfect en snel. Niet eerder ben ik zo'n complete hosting service tegengekomen. De service is geweldig. Helpen je snel en je krijgt hele duidelijke uitleg. Echt een aanrader en heel klantvriendelijk. Ga zo door jullie zijn op de goede weg.

3 mei 2021 20:32
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Goed geholpen bij het overzetten van de mail naar een pakket bij yourhosting!

30 april 2021 15:33
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Prima geholpen, vooral met veel geduld aangezien ik toch licht digibeet ben.

28 april 2021 19:16
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Extra large

Ik appte omdat het met niet lukte op webmail te komen ik en werd sneller dan het licht geholpen. Superfijn!!

28 april 2021 16:19
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Protagonist

Protagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Protagonist Starter

De administratiekant van de hosting is een totale doolhoof waar je in cirkels blijft ronddraaien en van de ene vreemde interface in de andere valt. Wat bij goedkope providers met een paar muisklikken is geregeld zoals een SSL beveiliging is bij Protagonist een karwei van Oudtestamentische proporties.
De mail geeft voortdurend foutmelding over onbereikbaarheid. Een mailforward is mogelijk maar dan loopt de server binnen de kortste keren vol omdat Protagonist weigert mail te forwarden zonder een kopie te bewaren.

27 april 2021 19:46
Support
4,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Vedaweb

Vedaweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Vedaweb anders

Hele goede en professionele hulp gehad. Had problemen met een wat verouderde laptop, is nu zo goed als nieuw. Tevens wat problemen met PC, hiervoor een thuisafspraak gemaakt en meteen opgelost. Goede adviezen en tips gekregen. En dat alles op een korte termijn en tegen een schappelijke prijs :-) Ik kan niet anders zeggen dan: een echte aanrader!

26 april 2021 15:37
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Vedaweb

Vedaweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Vedaweb anders

Snelle professionele klantvriendelijke hulp voor mijn computerproblemen. Mijn problemen zijn vrijwel altijd binnen no-time, online én vanaf mijn werkplek opgelost. SUPER!

26 april 2021 15:33
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Vedaweb

Vedaweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Vedaweb anders

Snelle en uitstekende service voor een schappelijke prijs! Ik ben zeer tevreden en waardeer het meedenken van de medewerkers. Een aanrader voor iedereen met met computerproblemen.

26 april 2021 15:31
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Altijd hele snelle en fijne oplossingen!!

26 april 2021 12:07
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

OK

26 april 2021 11:39
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
5,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

Erg prettige service en dank voor het meedenken.

23 april 2021 15:24
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

natuurlijk is voor een kleine organisatie als ons elke korting een groot voordeel, omdat de sponsoren die we hebben dat doen in diensten of producten.
maar des ondanks zijn we zeer tevreden met met alle steun en kwaliteit en die tevredenheid promoten we dan ook door op onze site

23 april 2021 14:48
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx anders

Na 12 jaar zeer tevreden jaren bij 1Eurohosting gaat het sinds de migratie met Vimexx afgelopen dinsdag helemaal mis. Mijn mail ligt eruit, er komen geen nieuwe mails meer binnen en de nieuwe klantenservice van Vimexx reageert zeer traag en komt niet met oplossingen. Ik ben nu 2 dagen op allerlei verschillende manieren contact aan het zoeken en zeer ontevreden en gefrustreerd hoe Vimexx mij en het probleem behandeld. Geen ownership, telkens nieuwe vragen die niet leiden naar een oplossing en onacceptabel trage follow-up tijd. Dit is niet ok en een hele slechte start van de overname van een loyale klant.

22 april 2021 21:38
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Vanmorgen supersnel via whatsapp geholpen door een helpdeskmedewerker. Issue opgelost.

22 april 2021 10:30
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0