HostingWijzer

Laatste hosting reviews

Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato PowerWeb Basic

Als het een groot project betreft kan je deze beter niet hier plaatsen. Mijn domein is nu een dag offline omdat iemand een link naar de app store heeft gemeld als "offering direct downloads or redirect downloads of official applications".. ja, dus? Een link naar Apple's app store veroorzaakt een block omdat iemand erover klaagt en de abuse afdeling het wel goed vindt zo.

11 juli 2021 15:24
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
iXL hosting

iXL hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
iXL hosting Personal Basic

Let op dat bij standaard domein registratie er geen mogelijkheid bij zit om dns entries te veranderen/aanmaken alleen de dns servers kunnen veranderd worden.
Extra kosten voor dns hosting zijn niet marktconform.
Voor mijn werk heel veel domeinen geregistreerd via andere partijen maar nog nooit meegemaakt dat ‘dns hosting’ er niet standaard bij zat.
Dit ook aangegeven bij iXL hosting maar geen antwoord meer gehad nadat werd aangegeven dat ik een extra hosting pakket erbij moet bestellen.
Daarom mijn domein (gelukkig net maar een geregistreerd) maar weer verhuisd naar Antagonist en mijn verlies genomen.

6 juli 2021 21:37
Support
3,0
Kwaliteit
3,0
Prijs
5,0
Algemeen
3,0
0 10 3,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Start

Great purchase - everything works out of the box, very fast processing and competitive pricing. Big recommend.

3 juli 2021 13:21
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Goede ervaringen met Versio. Zij werken netjes met redelijke responsetijden. Snelle en kwalitatieve services!

Beheer van domeinen en hosting goed te doen. Ook zeer schappelijke prijzen.

Mijn ervaring is dat de helpdeks beter is dan vele andere partijen en zijn tenminste bereikbaar. Bij problemen en vragen kan ik ze altijd bereiken.

24 mei 2021 13:31
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Premium Webhosting

Ik heb 10 jaar ervaring en hosting2go bevalt echt super goed. Met mijn domein heb ik een paar hosters gehad en er was altijd wat.

Het is wel vervelend dat ik een ticket moet inschieten en niet gewoon kan bellen, maar ze reageren wel snel dus dat is fijn. Met mijn website loopt ook snel en wordpress vragen daar helpen ze me ook mee.

Al met al een fijne club als je het mij vraagt

22 mei 2021 13:25
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Extra large

Auke heeft mij heel goed en efficient geholpen met een technisch probleemje.

18 mei 2021 09:32
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato anders

Iemand probeerde mij op marktplaat op te lichten met een fake betaal site van ABN AMRO. Dat domein wordt bij Strato gehost en dus belde ik de helpdesk. Zij zeiden niet te willen doen, laat de fake ideal site maar gewoon online staan.

Triest want zo werkt Strato mee aan fraude voor een paar euro voor hosting. Wat een triest bedrijf.

17 mei 2021 15:14
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

alles prima, dank voor snelle service

17 mei 2021 14:10
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hosting2GO

Hosting2GO review door

Ervaring met hostingpakket:
Hosting2GO Webhosting

1) simpele domeinforwarding wordt elk jaar duurder. Prijzen stijgen absurd na overname vorige hostingprovider.
2) control panel is echt dramatisch slecht. Oud control panel en nieuw control panel bevatten al > 1 jaar allebei de helft van de functies.
3) inloggen wordt echt onveilig gemaakt door een niet-aanpasbare bestelcode van 8 alfanumerieke karakters per domeinnaam. 2 factor authenticatie niet mogelijk.
4) overzicht van meerdere domeinen is niet te vinden. Alles gaat per domein/bestelcode
5) klantenservice systeem is mega irritant. Je moet hier ook weer inloggen met je bestelcode.

15 mei 2021 15:22
Support
2,0
Kwaliteit
6,0
Prijs
2,0
Algemeen
5,0
0 10 5,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Goede support via hulplijn, geduldig en naar tevredenheid opgelost!

14 mei 2021 14:03
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Complete

Ik heb veel producten bij Versio lopen, dit ging 5 jaar prima. Maar dee laatste maanden is het absolute drama. Er zijn veel problemen met de mailserver. Ik kan vaak geen mails versturen en klanten klagen over downtime van hun mail en website.

De support is een ware grap. Soms krijg ik reactie na 48 uur, terwijl mijn site down is. Door Versio ben ik klanten kwijtgeraakt. Inmiddels koop ik al een jaar niks meer bij hun en ben overgestapt naar Vimexx. Helaas heb ik een aantal klanten hier nog zitten die ik niet gemakkelijk kan verhuizen. Tot die tijd zit ik aan ze vast.

Ik kan sinds zaterdag weer niet mailen naar Gmail accounts. Direct een mail gestuurd (er is geen ticket systeem en de chat is in het weekend gesloten). Het is inmiddels dinsdag, ik kan nog steeds niet mailen. Onprofessionele zooi dus. Oh, en je kunt bijbetalen voor "betere support" voor 108 per jaar.

Ook is mijn hostingpakket eerder dit jaar doodleuk in prijs verdubbelt. Bij navraag kreeg ik een antwoord met 'dit was van tevoren gecommuniceerd'. Dit is gewoon niet acceptabel.

Dikke tip. Niet beginnen met Versio! Het lijkt goedkoop, maar als het mis gaat hoef je geen support verwachten. Merkwaardig dat dit bedrijf nog steeds niet failliet is gegaan met deze bedrijfsvoering.

10 mei 2021 23:07
Support
1,0
Kwaliteit
3,0
Prijs
8,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Start

Heel tevreden, af en toe lastig om daadwerkelijk wegwijs te worden. Maar voor deze prijs mag je ook niet meer verwachten vind ik. Kortom ik ben heel blij en ga mijn website bouwen op mijn domeinnaam.

10 mei 2021 13:28
Support
7,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Mijn supportgesprek met Mark was professioneel en effectief. Alles opgelost: Life saver

10 mei 2021 09:52
Support
10,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Hostnet

Hostnet review door

Ervaring met hostingpakket:
Hostnet Start

Ik was, na lezen vanr wat slechte reviews,wat huiverig om mijn domeinnaam en inbox over te zetten naar Hostnet. Toch gedaan omdat kennissen goede ervaringen hebben. NU twee weken bij Hostnet en alleen maar zeer positieve ervaringen met Helpdesk en Support. Jim en Dennis hebben mij zeer vakkundig en vriendelijk geholpen. Alle tijd genomen en zelfs via Teamview meegeholpen om instellingen bij WIX (die geen enkele support bieden) zodanig aan te passen dat alles nu werkt: website online, emails ontvangen etc. Alle hulde van een zeer tevreden klant

7 mei 2021 11:25
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Zeer goede ervaring met de helpdesk, zowel gewoon als premium

7 mei 2021 09:53
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Prijzen zijn enorm gestegen, klantenservice is niet/nauwelijks bereikbaar. Erg jammer, jarenlang tevreden klant geweest bij Versio. Was in de eerste instantie blij dat ik nog weg kon, maar wacht nu al 2 weken op mijn geld, antwoord van de klantenservice krijg ik niet. Wanneer je hierover klaagt op reviewsites of hun eigen forum, zeggen ze dat je contact moet opnemen met de klantenservice... Tja..

6 mei 2021 13:58
Support
1,0
Kwaliteit
5,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Super snel geregeld.

5 mei 2021 13:33
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

Altijd snelle en adequate afhandeling van vragen, of dat nu via het ticket systeem loopt of telefonisch.

4 mei 2021 12:59
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Extra small

Super snel via Whats app geholpen om m'n email te instaleren op mijn telefoon. binnen 5 minuten geregeld!

HEEL FIJN!

4 mei 2021 09:06
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Cloud86

Cloud86 review door

Ervaring met hostingpakket:
Cloud86 Start

Na nare ervaring met vorige webhoster . Recent overgestapt naar cloud86. Migratie verliep perfect en snel. Niet eerder ben ik zo'n complete hosting service tegengekomen. De service is geweldig. Helpen je snel en je krijgt hele duidelijke uitleg. Echt een aanrader en heel klantvriendelijk. Ga zo door jullie zijn op de goede weg.

3 mei 2021 20:32
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0