HostingWijzer

Laatste hosting reviews

Protagonist

Protagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Protagonist Starter

De administratiekant van de hosting is een totale doolhoof waar je in cirkels blijft ronddraaien en van de ene vreemde interface in de andere valt. Wat bij goedkope providers met een paar muisklikken is geregeld zoals een SSL beveiliging is bij Protagonist een karwei van Oudtestamentische proporties.
De mail geeft voortdurend foutmelding over onbereikbaarheid. Een mailforward is mogelijk maar dan loopt de server binnen de kortste keren vol omdat Protagonist weigert mail te forwarden zonder een kopie te bewaren.

27 april 2021 19:46
Support
4,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Vedaweb

Vedaweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Vedaweb anders

Hele goede en professionele hulp gehad. Had problemen met een wat verouderde laptop, is nu zo goed als nieuw. Tevens wat problemen met PC, hiervoor een thuisafspraak gemaakt en meteen opgelost. Goede adviezen en tips gekregen. En dat alles op een korte termijn en tegen een schappelijke prijs :-) Ik kan niet anders zeggen dan: een echte aanrader!

26 april 2021 15:37
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Vedaweb

Vedaweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Vedaweb anders

Snelle professionele klantvriendelijke hulp voor mijn computerproblemen. Mijn problemen zijn vrijwel altijd binnen no-time, online én vanaf mijn werkplek opgelost. SUPER!

26 april 2021 15:33
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Vedaweb

Vedaweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Vedaweb anders

Snelle en uitstekende service voor een schappelijke prijs! Ik ben zeer tevreden en waardeer het meedenken van de medewerkers. Een aanrader voor iedereen met met computerproblemen.

26 april 2021 15:31
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Altijd hele snelle en fijne oplossingen!!

26 april 2021 12:07
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

OK

26 april 2021 11:39
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
5,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

Erg prettige service en dank voor het meedenken.

23 april 2021 15:24
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

natuurlijk is voor een kleine organisatie als ons elke korting een groot voordeel, omdat de sponsoren die we hebben dat doen in diensten of producten.
maar des ondanks zijn we zeer tevreden met met alle steun en kwaliteit en die tevredenheid promoten we dan ook door op onze site

23 april 2021 14:48
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Vimexx

Vimexx review door

Ervaring met hostingpakket:
Vimexx anders

Na 12 jaar zeer tevreden jaren bij 1Eurohosting gaat het sinds de migratie met Vimexx afgelopen dinsdag helemaal mis. Mijn mail ligt eruit, er komen geen nieuwe mails meer binnen en de nieuwe klantenservice van Vimexx reageert zeer traag en komt niet met oplossingen. Ik ben nu 2 dagen op allerlei verschillende manieren contact aan het zoeken en zeer ontevreden en gefrustreerd hoe Vimexx mij en het probleem behandeld. Geen ownership, telkens nieuwe vragen die niet leiden naar een oplossing en onacceptabel trage follow-up tijd. Dit is niet ok en een hele slechte start van de overname van een loyale klant.

22 april 2021 21:38
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Vanmorgen supersnel via whatsapp geholpen door een helpdeskmedewerker. Issue opgelost.

22 april 2021 10:30
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Extra small

Al een paar keer de support moeten inschakelen en dat verliep steeds erg vlot en de problemen werden snel opgelost. Erg tevreden over de communicatie en support

22 april 2021 09:32
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Snel en prima geholpen, vlotte reacties via de app.

21 april 2021 16:23
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Auke Leistra heeft me fantastisch geholpen!

20 april 2021 12:29
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Strato

Strato review door

Ervaring met hostingpakket:
Strato anders

Strato heeft een goed prijs maar zodra er wat aan de man is zit je heel lang aan de telefoon te wachten tot er iemand op neemt en vervolgens duurt het nog veel langer tot er aan een oplossing wordt gewerkt. Ik had een VPS bij dit bedrijf deze begaf het van de een op de andere dag en heeft anderhalve week geduurd voordat iemand dat gefixt heeft. Daarnaast omdat ik kennelijk een keer een btw nummer heb ingevuld moet ik opeens een jaar lang door betalen en kan ik niet gewoon maandelijks opzeggen. Schandalige service na zoveel jaar dat ik klant ben.

20 april 2021 09:54
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
9,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio anders

Versio had een hele goede prijs prestatie verhouding, maar in 4 jaar tijd zijn de kosten vier keer zo duur gewoorden. Ik heb besloten weg te gaan.
Pas op: je wordt gelokt met fikse kortingen, maar vanaf het tweede jaar betaal je echt de hoofdprijs!

19 april 2021 22:24
Support
1,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
1,0
Algemeen
3,0
0 10 3,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting anders

Heel fijn geholpen bij het overzetten van mijn email naar de nieuwe server.

19 april 2021 12:03
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Medium

Prima ondersteuning

19 april 2021 11:27
Support
8,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
7,0
Algemeen
6,0
0 10 6,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Extra small

Erg vriendelijke klantenservice. De laatste periode al 2x contact mee geweest en 2x naar wens geholpen. De laatste keer lukt het verhuizen van mijn website niet goed van subdomein naar hoofddomein en dat heeft YourHosting in no-time weten op te lossen.
Super tevreden!

19 april 2021 09:50
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Versio

Versio review door

Ervaring met hostingpakket:
Versio Start

Tien jaar geleden was dit de beste aanbieder die ik vinden kon. (Let dus op bij andere reviews wanneer die zijn geschreven!). Inmiddels zijn ze veel slechter geworden.
* er was een zeer comfortabele installatieprocedure voor allerlei websoftware (installatron, als ik me de naam wel herinner). Na een aantal jaar verdween de ondersteuning daarvoor ineens.
* de reguliere prijs voor webhosting is sinds mijn laatste factuur met een factor TIEN (echt waar!) gestegen van 7 euro per jaar naar 70 euro per jaar
* De login-procedure op hun eigen website*) is verniewd... en werkt niet meer. De helpdesk en storingslijn zijn - je raadt het al, alleen na inloggen op hun website bereikbaar.
* op mails wordt niet tijdig gereageerd.

*) voor wie hier ook tegenaanloopt: probeer www2.versio.nl

18 april 2021 14:08
Support
1,0
Kwaliteit
4,0
Prijs
1,0
Algemeen
4,0
0 10 4,0
Your hosting

Your hosting review door

Ervaring met hostingpakket:
Your hosting Small

Super! Geen wachttijd bij telefonische support. En probleem volledig opgelost. Verbeterpuntje in het algemeen: klanten informeren als er een andere server komt en je mailprogramma daaraan aangepast moet worden.

15 april 2021 11:54
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0