HostingWijzer

Over ons


Wanneer je voor het eerst op zoek gaat naar een webhostingpakket voor je website, kom je er al snel achter dat het behoorlijk ingewikkeld vergelijken is. Webhosters maken het je niet makkelijk, soms bewust, soms onbewust. HostingWijzer.nl wil daar verandering in brengen. We hebben als doelstelling om de specificaties van pakketten te 'normaliseren'. Dat wil zeggen dat we alle eigenschappen van webhostingpakketten terugbrengen tot een niveau waarop ze met elkaar te vergelijken zijn. En dat doen we dan vervolgens ook. Met prijzen inclusief btw, per maand of per jaar, waarbij we ook laten zien wat je het tweede jaar betaalt. Want zo'n aanbieding in het eerste jaar pakt op de lange termijn niet altijd goed uit.

En wat vinden andere gebruikers een goeie keus? Niet onbelangrijk, want eenmaal besteld, zit je vaak een jaar lang aan een hostingpakket vast. Niks mis mee, tenzij de webhoster toch niet zo fantastisch was als hij zich voor deed. Of wellicht heb je zelf onderschat wat je nodig had en was telefonische support alsnog wel een belangrijke meerwaarde. Laat daarom andere gebruikers van hostingproviders jou vertellen wie de beste prijs, kwaliteit en support levert.

Eerlijk en transparant. Appels met appels, en peren met peren. Dat is HostingWijzer.nl

En mocht je je afvragen waar wij ons geld mee verdienen? Een aantal van de hostingproviders op onze site, geeft ons een commissie per aangeleverde klant. Ze weten zelf ook, dat dat hun score niet zal beinvloeden. Wij houden het graag zuiver. Maar we stellen het wel op prijs.

HostingWijzer is een initiatief van ZB SEO.